Vizioni ynë për Prishtinën

Prishtina e së ardhmes është qytet me shërbime efikase e cilësore të cilat janë në funksion të mirëqenies së përgjithshme të qytetarëve të saj.
Qytet me planifikim urban e hapësinor të mirëfilltë, i cili e bën kryeqytetin qendër të sigurt për një jet
ë të begatshme socio-ekonomike, kulturore, arsimore, sportive, dhe duke siguruar mirëqenie dhe cilësi të jetës për qytetarët e komunës së Prishtinës.

                                                                      më shumë...

 


 

Developing Together Prishtina 2016Conference-Logo-_-(1).png

Lajme

Vihet gurthemeli i sallës së edukatës fizike në Barilevë
29 mars 2017
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, së bashku me Drejtorin e Investimeve Kapitale, Hysen Durmishin dhe Drejtoreshën e Arsimit, Arbërie Nagavcin, sot ishin prezent në vënien e gurthemelit të sallës së edukatës fizike në shkollën “Ali Kelmendi” në Barilevë. më shumë...

Dhurohet gjak, në përkujtim të të rënëve
28 mars 2017
Sot, më 28 mars, në parkun e Tauk Bahçes u dhurua gjak në mënyrë të organizuar, në shenj nderimi për banorët e kësaj pjese që 18 vite më parë ishin dëbuar nga forcat serbe, e shumë prej tyre edhe ishin vrarë; si dhe 74 veprimtarëve që ishin vrarë në atë park në vitin 1944. 

më shumë...

Ftesë për propozime
28 mars 2017
Projekti Iniciativa për Qëndrueshmëri Ekonomike Rurale (RESI) synon promovimin e konkurrueshmërisë së fermerëve, prodhuesve bujqësor dhe të kompanive të përpunimit të ushqimit, në rritjen dhe zhvillimin e qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës rural, krijimin e vendeve të punës dhe gjenerimin e të ardhurave në komunat e synuara. më shumë...

Nesër shënohet dita e dëbimit dhe e vrasjes së banorëve të Sofalisë e Taukbashqes
27 mars 2017
Nesër, më 28 mars do të shënohet dita e dëbimit dhe vrasjes së banorëve të Sofalisë, Taukbashqes dhe lagjeve përrreth, në vitin 1999. 
 
 
më shumë...

Përfaqësues të Albanian ICT Awards vizituan Komunën e Prishtinës
24 mars 2017
Përfaqësues të Albanian ICT Awards, Ardian A. Alaj dhe Kushtrim Shala ishin në një vizitë kortezie në Komunën e Prishtinës si fituese e çmimit ICT Shërbimi Publik në edicionin e 4-të, ku u pritën nga Drejtori i Administratës Muhedin Nushi.

më shumë...

“Teleperformance” zgjerohet në Prishtinë
23 mars 2017
Kompania më e madhe në botë për kujdesin ndaj klientëve, “Teleperformance”, po zgjerohet në Komunën e Prishtinës duke mundësuar kështu hapjen e qindra vendeve të reja të punës.
people.humanpowerks.com/job-list?id=285http://people.humanpowerks.com/job-list?id=285
 
më shumë...

Një delegacion nga Austria viziton Komunën e Prishtinës
23 mars 2017
Një delegacion nga Austria, në përbërje të të cilit ishin edhe Franz Wessig, përfaqësues i Ministrisë së Ekonomisë, nga departamenti për bashkëpunim ndërkombëtar ekonomik,  Ministria e Punëve të Jashtme të Austrisë, Alexander Schallenberg, udhëheqës i departementit për Evropë, në Ministrinë Federale për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme, Werner Almhofer, referent për Ballkanin Perëndimor në kuadër të departamentit për Evropë dhe ish amb. i OSBE në Kosovë dhe Gernot Pfandler, ambasadori i Austrisë në Kosovë. më shumë...

Komuna e Prishtinës vizitohet nga studentë dhe profesorë të universitetit ETH Zurich
23 mars 2017
Në kuadër të vizitës studimore “Shocks of change: Urban Planning and Development in Prishtina and Tirana” të studentëve dhe profesorëve nga universiteti ETH Zurich, u organizuan një mori aktivitetesh ndër të cilat ishte edhe vizita në Komunën e Prishtinës.
 
më shumë...

 

Apliko Online

Apliko-Online-(4).jpg

Shtyp faturën e tatimit në pronë

KP-Shtyp-faturen-e-tatimit-ne-prone.jpg

Statuti i Komunës

Statuti-i-komunes-(1).jpg

Legalizo Ndërtimin

KP---Plus.png

Emaili Zyrtar

Qasja-ne-email-zyrtar-(1).jpg

Thirrjet Emergjente

KP---Plus---Thirrje3.jpg

Udhëzuesit

Udhezuesit-(1).jpg

Vende të lira pune

Vende-te-lira-pune-(1).jpg

Na ndiqni në facebook

fb1.jpg

e-Kutia

e-kutia.png