Vizioni ynë për Prishtinën

Prishtina e së ardhmes është qytet me shërbime efikase e cilësore të cilat janë në funksion të mirëqenies së përgjithshme të qytetarëve të saj.
Qytet me planifikim urban e hapësinor të mirëfilltë, i cili e bën kryeqytetin qendër të sigurt për një jet
ë të begatshme socio-ekonomike, kulturore, arsimore, sportive, dhe duke siguruar mirëqenie dhe cilësi të jetës për qytetarët e komunës së Prishtinës.

                                                                      më shumë...

 


 

Developing Together Prishtina 2016Conference-Logo-_-(1).png

Lajme

Përfaqësues të Albanian ICT Awards vizituan Komunën e Prishtinës
24 mars 2017
Përfaqësues të Albanian ICT Awards, Ardian A. Alaj dhe Kushtrim Shala ishin në një vizitë kortezie në Komunën e Prishtinës si fituese e çmimit ICT Shërbimi Publik në edicionin e 4-të, ku u pritën nga Drejtori i Administratës Muhedin Nushi.

më shumë...

“Teleperformance” zgjerohet në Prishtinë
23 mars 2017
Kompania më e madhe në botë për kujdesin ndaj klientëve, “Teleperformance”, po zgjerohet në Komunën e Prishtinës duke mundësuar kështu hapjen e qindra vendeve të reja të punës.
people.humanpowerks.com/job-list?id=285http://people.humanpowerks.com/job-list?id=285
 
më shumë...

Një delegacion nga Austria viziton Komunën e Prishtinës
23 mars 2017
Një delegacion nga Austria, në përbërje të të cilit ishin edhe Franz Wessig, përfaqësues i Ministrisë së Ekonomisë, nga departamenti për bashkëpunim ndërkombëtar ekonomik,  Ministria e Punëve të Jashtme të Austrisë, Alexander Schallenberg, udhëheqës i departementit për Evropë, në Ministrinë Federale për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme, Werner Almhofer, referent për Ballkanin Perëndimor në kuadër të departamentit për Evropë dhe ish amb. i OSBE në Kosovë dhe Gernot Pfandler, ambasadori i Austrisë në Kosovë. më shumë...

Komuna e Prishtinës vizitohet nga studentë dhe profesorë të universitetit ETH Zurich
23 mars 2017
Në kuadër të vizitës studimore “Shocks of change: Urban Planning and Development in Prishtina and Tirana” të studentëve dhe profesorëve nga universiteti ETH Zurich, u organizuan një mori aktivitetesh ndër të cilat ishte edhe vizita në Komunën e Prishtinës.
 
më shumë...

Konferencë për media
23 mars 2017
Sot në ora 14:00, Komuna e Prishtinës mban konferencë për media. Në konferencë flet edhe Kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti. Konferenca mbahet në sallën nr. 37 në objektin e vjetër të Komunës.
 
 
më shumë...

Hapet Qendra e Mjekësisë Familjare në Qendrën e Studentëve
22 mars 2017
Në kuadër të reformave rrënjësore në shëndetësinë primare në Komunën e Prishtinës, sot u hap Qendra e Mjekësisë Familjare (QMF) në Qendrën e Studentëve, 11 vite pasi që ishte mbyllur.
 
më shumë...

Sot hapet Qendra e Mjekësisë Familjare në Qendrën e Studentëve
22 mars 2017
Sot, në ora 10:00, Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me Drejtorin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Arben Vitia, do të hapin Qendrën e Mjekësisë Familjare në Qendrën e Studentëve.

më shumë...

Komuna e Prishtinës me disa aktivitete simbolike sot shënoi Ditën e Pranverës
21 mars 2017
Me këtë rast në Parkun e Qytetit u bë mbjellja e luleve dhe e fidaneve, si dhe u shfaq një program kulturor nga ansambli "Bajram Curri".
 
më shumë...

 

Apliko Online

Apliko-Online-(4).jpg

Shtyp faturën e tatimit në pronë

KP-Shtyp-faturen-e-tatimit-ne-prone.jpg

Statuti i Komunës

Statuti-i-komunes-(1).jpg

Legalizo Ndërtimin

KP---Plus.png

Emaili Zyrtar

Qasja-ne-email-zyrtar-(1).jpg

Thirrjet Emergjente

KP---Plus---Thirrje3.jpg

Udhëzuesit

Udhezuesit-(1).jpg

Vende të lira pune

Vende-te-lira-pune-(1).jpg

Na ndiqni në facebook

fb1.jpg

e-Kutia

e-kutia.png