Mirë se erdhët në Komunën e Prizrenit!

Web-faqja e komunës së Prizrenit ofron mundësi të avancuara informimi për aktivitetet e komunës, projektet dhe burimet njerëzore.

Të ndëruar qytetar, komuna jonë në politikën prioritare të saj ka kërkesat Tuaja, sepse ne mëtojmë parreshtur që, së bashku me Ju, t'i implimentojmë praktikat më të përparuara dhe demokratike në proceset e vendimarrjes.
 
 

 

Lajme

Ambiente me Destinacion Turistik në Prizren dhe fshatëra
18 korrik 2017
Në mbledhjen konsultative të kryetarit të Komunës me drejtorët e drejtorive komunale, të mbajtur më 11.7.2017, në bazë të diskutimeve u propozua ky:
më shumë...

FTESË
17 korrik 2017
PANAIRI I VESHJEVE TRADICIONALE DHE ARTIZANATEVE.   Kliko ne link
më shumë...

Komuna dhe MKRS-ë, nënshkruan 2 marrëveshje mirëkuptimi
23 qershor 2017
Kryetari i Komunës, prof.dr. Ramadan Muja dhe sekretari i Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit z. Veton Firzi, nënshkruan dy marrëveshje mirëkuptimi, për investime në dy objekte: poligonin sportiv në lagjen Kurrilla dhe adaptimin e objektit të Bashkësisë hebraike.
më shumë...

URIME BAJRAMI !
23 qershor 2017
Kryetari i komunës së Prizrenit, prof.dr. Ramadan Muja, uron kryetarin e Bashkësisë Islame në Prizren, myftiun z. Besim Berisha dhe të gjithë qytetarët e komunës së Prizrenit me rastin e festës së  Fiter Bajramit të Kurbanit.
më shumë...

Thirret mbledhja e XLV-të (dyzet e pestë) e kuvendit të komunës
22 qershor 2017

Plani i Veprimit te Transparences Komunale  Prizren - 2017

Shpalljen e Listave Pëfundimtare për 90 Banesave në Shfrytëzim, në Lagjen ‘’Petrovë’’.

E drejta për mbrojtjen e të dhënave personale


Shpallje Publike të  Listave Paraprake për  90 banesave në shfrytëzim, në Lagjen ‘’Petrovë’’.

Strategjia komunale për Informim, Komunikim dhe Pjesëmarrje Qytetare 2015-2018


Njoftim - regjistri shtetror i ndertimeve pa leje deri me daten 05.02.2015


Regjistri i pronës (ngastra kadastrale) së Komunës së Prizrenit

Regjistri i lokaleve të Komunës së Prizrenit 2014

Raport për funkcionimim e Komunave të Republikës së Kosovës

Raport i shkurtër nga konferenca Prizreni dhe UNESCO - Alternativat e përfshirjes. Prizren 16-17 Maj 2013

Tabela e Shpenzimeve për Leje të Ndërtimit ne Komunen e Prizrenit
 

 

AplikoOnline.jpg

Prizreni 360Statuti i Komunës
Telefonat me rëndësi

Konkurset për vendet e reja të punës


EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

 
Lajmet flesh

AID MANAGEMENT PLATFORM (AMP)
eGov-forumInvesto në Prizren
Anketa e Komunës

PrizrenAnketa Sa po ju pëlqen webfaqja e jonë?
 
 
 
 

 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit