Hyrja
Profili i kryetarit

  
  
   Emri:
Ramadan Muja

   Partia:
Partia Demokratike e Kosovës

   Data e lindjes: 08-02-1939

  


Edukimi: Universiteti i Prishtinës, Fakulteti  Filozofik, Dega e Historisë; 1975 Magjistratura; 1984 Doktoratura

 Kariera Politike: 2002 - Bartës i listës për zgjedhjet komunale në Prizren 2002 - 2005 Nënkryetar i degës së PDK-së në Prizren 2002 - 2007 Këshillëtar në Asamblenë Komunale në Prizren nga rradhët e PDK-së

 Kariera e punes: 1968 - 1975 Shkolla Normale në Prizren, Profesor i lëndës së Historisë; prej vitit 1975 - ShLP Gjakovë, Profesor i rregullt i lëndëve Historia e popullit shqiptar dhe Metodika e mësimit të historisë; Disa herë ka punuar edhe si Shefi i Katedrës; Autor i teksteve shkollore universitare dhe i shumë punimeve shkencore


 Email: Ramadan.Muja@rks-gov.net
 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit