Lajmet

URIME RAMAZANIN | 2017-05-26

Kryetari i komunës së Prizrenit, prof.dr. Ramadan Muja, uron kryetarin e Bashkësisë Islame në Prizren, myftiun Besim Berisha dhe të gjithë qytetarët e besimit islam, me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit.
 

Komuna ndanë 90 banesa familjeve të dëshmorëve. | 2017-05-26

Kryetari i komunës, prof. dr. Ramadan Muja, ndanë çelësat e 90 banesave të reja për familjet e deshmorëve, kategorive tjera të dala nga lufta dhe ato skamnore. Këtë event e nderoi me praninë e tij edhe kryetari i kuvendit të Kosovës z. Kadri Veseli.
 

Komuna e Prizrenit i përgjigjet aktivitetit “Ta Pastrojmë Kosovën” | 2017-05-25

Komuna e Prizrenit, Respektivisht Drejtoria e Shërbimeve Publike,  në mbështetje të aktivitetit “Ta Pastrojmë Kosovën” mobilizoi të gjitha institucionet, shoqërinë civile dhe të gjitha shkollat fillore në një aktivitet të përgjithshëm në  pastrimin e ambientit të tyre.
 

Procedohet ndërtimi i Pishinës Olimpike në Prizren | 2017-05-23

Në mbledhjen konsultative të kryetarit të Komunës, prof. Dr. Ramadan Muja, me drejtorët e drejtorive komunale pas diskutimeve të shumta analitike dhe kërkesave u miratuan 15 vendime:
 

Komuna përkujton dëshmorin Nazim Buduri | 2017-05-19

NË 18 VJETORIN E RËNIES NË HOÇË TË QYTETIT PËRKUJTOHET DËSHMORI, NAZIM BUDURI, DHE SHËNOHET DITA E SHKOLLËS QË E MBAN EMRIN E TIJ

 

Presidenti Bujar Nishani “Qytetar Nderi i Prizrenit” | 2017-05-15

Sot është një ditë shumë e rëndësishme për Kosovën dhe në veçanti për Komunën e Prizrenit, sepse po e nderojmë të parin e shtetit Shqiptar, shkëlqesinë e tij, Presidentin Bujar Nishani, me titullin më të lartë të qytetit: “Qytetar Nderi i Qytetit të Prizrenit”.
 

Komuna harton projektin “Vrapuesja e Prizrenit” | 2017-05-11

Në mbledhjen konsultative të kryetarit të Komunës me drejtorët e drejtorive komunale, në bazë të kërkesave, diskutimeve dhe analizave ligjore u proceduan për miratim në politika tenderuese 16 vendime:
 

ASFALTOHET RRUGA E LAGJES “ MORINA” NË KUSHNIN TË HASIT | 2017-05-11

Kryetari i komunës prof.dr. Ramadan Muja,përuroj rrugën e asfaltuar të lagjes “ Morina” në fshatin Kushnin i Hasit.
 

Marrëveshje Bashkëpunimi Komunë-Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale. | 2017-05-05

Sot nënshkruajtëm Marrëveshjen e Bashkëpunimit për projektin: 'Përmirësimi i shërbimit shëndetësor shtëpiak dhe ambulantor dhe shërbime shtesë shëndetësore për qytetarët dhe familjet në nevojë të Komunës së Prizrenit'

 

Komuna fillon projektin Rregullimi i shtratit të 'Lumbardhit' | 2017-05-05

Kryetari Prof. Dr. Ramadan Muja, nëshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Ministrin e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, z. Ferat Shala
 

Komuna e Prizrenit do t'i shpërblejë adhuruesit e mjedisit | 2017-05-02

Drejtoria e Shërbimeve Publike, respektivisht Sektori i Mjedisit shpall Konkurs Publik për; 

AKSION PRANVEROR | 2017-05-02

Sektori i Menaxhimit të Mbeturinave  në kuadër të Drejtorisë për Shërbime Publike, lajmëron se që nga  data 1 – 7 Maj 2017,   ka filluar  shërbimi për mbledhjen e mbeturinave të vëllimshme  nga të gjitha amvisëritë.


 

Çerdhe publike në qytet | 2017-04-26

Në mbledhjen konsultative të kryetarit të Komunës, prof.dr. Ramadan Muja me drejtoritë komunale, mbajtur sot, në bazë të diskutimeve, analizave profesionale dhe kërkesave u miratuan që të procedohen përmes politikave tenderuese katërmbëdhjetë vendime
 

Ditës Ndërkombëtare të Tokës - 22 Prill-i, 2017. | 2017-04-21

Komuna e Prizrenit, përkatësisht Sektori i Ambientit në bashkëpunim me Sektorin e Menaxhimit të  Mbeturinave, organizon Manifestimin e Ditës Ndërkombëtare të Tokës - 22 Prill-i,  2017.
 

Të nderuar | 2017-04-20

Drejtoria e Shërbimeve Publike, respektivisht Sektori i Mjedisit në bashkëpunim me Sektorin e Menaxhimit të Mbeturinave, për nder të Ditës Botërore të Tokës, bën organizimin e aktivitetit për mbrojtjen dhe ruajtjen e Mjedisit.
 
Duke paraqitur rezultatet 1-15 (of 703)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS

Sign in


 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit