Lajmet   NJ O F T I M

NJ O F T I M - 14 dhjetor 2017

Mbledhja inauguruese e kuvendit të komunës do të mbahet më 22 dhjetor 2017 (e premte), në orën 10:00 h.Salla e madhe e kuvendit në Shtëpinë e Bardhë
Ju mirëpresim....

Ftesa dhe Rendi i ditës  kliko në linkRSS

Sign in


 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit