Lajmet   Komuna fillon projektin Rregullimi i shtratit të 'Lumbardhit'

Komuna fillon projektin Rregullimi i shtratit të 'Lumbardhit' - 05 maj 2017

Kryetari Prof. Dr. Ramadan Muja, nëshkroi Marrëveshje Bashkëpunimi me Ministrin e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, z. Ferat Shala
Kryetari Muja, i shoqëruar nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Prizrenit, z. Kujtim Gashi, dhe Drejtori i Urbanizmit, z. Visar Islamaj, ka nënshkruar Marrëveshje Bashkëpinimi për financimin e Projektit: Rregullimi i shtratit të 'Lumbardhit'. Ministria e Ambientit do të participoj me mjete financiare prej 600.000.00 Euro, kurse pjesën tjetër të projektit, do ta finacoj Komuna e Prizrenit. Projekti do të filloj së realizuari, menjëherë pas përfundimit të procedurave ligjore tenderuese.RSS

Sign in


 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit