Lajmet   Urime Ditën e Pashkës !

Urime Ditën e Pashkës ! - 14 prill 2017

Kryetari i komunës prof.dr. Ramadan Muja, uron Kancelarin e Ipeshkvisw  së Kosovës, shkëlqesinë e tij Don Shan Zefi dhe të gjithë qytetaret e besimit katolik të komunës së Prizrenit, me rastin e Ditës së Pashkës.
Kjo festë bashkë me urimet qe bartë brenda vetës, le të na shërbejë në forcimin e dashurisë për njeri-tjetrin dhe kultivimin e tolerancës, si vlerë e demokracisë për ne dhe brezat qe do të vijnë.

Dita e Pashkës, uroj qe të na sjellë, shëndet dhe lumturi në familjet tona.

Urime për shumë mote

RSS

Sign in


 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit