Lajmet   Urime Krishtlindja Ortodokse !

Urime Krishtlindja Ortodokse ! - 05 janar 2018

Kryetari i komunës z. Mytaher Haskuka, uron të gjithë qytetaret e besimit ortodoks të komunës së Prizrenit, me rastin e festes së krishtlindjes.
Krishtlindja Ortodokse, uroj qe të sjellë shëndet, harmoni dhe besim në vlerat universale të shoqërive të ndryshme botërore.

Me respekt: Kryetari i komunës, z. Myhtaher Haskuka


RSS

Sign in


 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit