Lajmet   Urime Viti i Ri 2017

Urime Viti i Ri 2017 - 28 dhjetor 2016

Kryetari i komunës prof.dr. Ramadan Muja, uron të gjithë qytetarët, me rastin e ndërrimit të moteve duke ju dëshiruar, shëndet të mirë, mirëqenie në familje dhe harmoni të plotë për gjithë qytetarëve të komunës sonë.

 
Komuna e Prizrenit do të jetë e përkushtuar maksimalisht, që në bashkëpunim të ngushtë me qytetarin, të vazhdojë realizimin e projekteve të shumta me interes publik. Në fokus të agjendës ditore, të punës sonë, do jetë zhvillimi ekonomik lokal, fuqizimi dhe lehtësimi i politikave për biznesin privat dhe hapjen e vendeve të reja të punës.
Të nderuar qytetar të komunës sonë: Viti i ri 2017, uroj që të përmbushë të gjitha pritjet tuaja në gjithë sektorët e jetës.

Urime të përzemërta, shëndet e suksese për të gjithë JU!

Gëzuar  !

RSS

Sign in


 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit