Lajmet   Urime Viti i Ri 2018

Urime Viti i Ri 2018 - 29 dhjetor 2017

Kryetari i komunës z. Mytaher Haskuka, uron të gjithë qytetarët e komunës së Prizrenit, me rastin e ndërrimit të moteve duke ju dëshiruar shëndet, mbarësi, mirëqenie dhe arritje të reja për të gjithë.

Qeveria komunale gjatë vitit 2018, do të jetë e përkushtuar që në bashkëpunim me qytetaret, OJQ-të dhe biznesin të vazhdojë realizimin e projekteve të shumta, përmes të cilëve mëtojnë rritjen e cilësisë së jetës në tërë Komunen e Prizrenit.Viti i Ri 2018, uroj që të përmbushë të gjitha pritjet tuaja qytetarë të respektuar.

Urime të përzemërta dhe suksese të reja për të gjithë !

Gëzuar  !RSS

Sign in


 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit