Lajmet   Vit jubilar i vizitave sistematike shëndetësore të nxënësve në komunë tonë.

Vit jubilar i vizitave sistematike shëndetësore të nxënësve në komunë tonë. - 20 mars 2017

Drejtoria e shëndetësisë filloi projektin “Vizitat sistematike mjekësore” 2017, të nxënësve, tw klasave të para, pesta dhe të nënta për herë të dhjetë.
Ruajtja e shëndetit dhe hartimi i kartelave shëndetësore për të gjithë nxënësit e komunës sonë janë objektiv i këtij projekti sa human aq edhe i rëndësishëm për të gjithë qytetaret dhe familjet tona.

“Qëllimi i vizitave është vlerësimi i gjendjes shëndetësore të fëmijëve dhe identifikimi i hershëm dhe me kohë i anomalive  eventuale të patologjive të fëmijëve. Është vërtetuar shkencërisht se nëse anomalitë apo deformimet e ndryshme  zbulohen me kohë mundësia për t’i eliminuar  shumë e madhe dhe më pak e kushtueshme”.RSS

Sign in


 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit