Mirë se erdhët në Komunën e Prizrenit!

Web-faqja e komunës së Prizrenit ofron mundësi të avancuara informimi për aktivitetet e komunës, projektet dhe burimet njerëzore.

Të ndëruar qytetar, komuna jonë në politikën prioritare të saj ka kërkesat Tuaja, sepse ne mëtojmë parreshtur që, së bashku me Ju, t'i implimentojmë praktikat më të përparuara dhe demokratike në proceset e vendimarrjes.
 
 

 

Lajme

UJË 24/7 PËR BANORËT E LAGJEVE DARDANIA, 11 MARSI DHE 2 KORRIKU
09 nëntor 2017
Kryetari i komunës z. Ramadan Muja dhe kryeparlamentari i Republikës së Kosovës z. Kadri Veseli, përuruan fillimin e punimeve në rregullimin e ujësjellësit të ri për lagjen “ Dardania”, “ 11 Marsi” dhe “ 2 Korriku".
më shumë...

Komuna dhe OSCE me projekte të përbashkëta
07 nëntor 2017
Komuna jonë së bashku me OSCE-në dhe të rinjtë e të gjitha komuniteteve, sot realizuam një projekt mjaft përmbajtjesor në respektimin e vlerave demokratike dhe gjuhët si mundësi e vetme e avancuar e komunikimit me njeri-tjetrin në arritje të përbashkëta.
më shumë...

Fletepalosjet për qasje në aktet komunale
07 nëntor 2017
QASJA NË AKTE KOMUNALE kliko ne link
më shumë...

MBPZHR-ja investon në zgjerimin e sistemeve të ujitjes në komunën e Prizrenit
19 tetor 2017
Prishtinë, 19 tetor 2017 - Ministria e Bujqësisë edhe sivjet ka vazhduar investimet për rehabilitimin dhe zgjerimin e sistemeve të ujitjes, me qëllim të rritjes së rendimenteve në prodhimtarinë bujqësore dhe në zvogëlimin e dëmeve të mundshme që shkaktohen nga temperaturat e larta dhe thatësira.
më shumë...

Thirje për aplikim për Farmerët të Komunës së Prizrenit
26 shtator 2017

Plani i Veprimit te Transparences Komunale  Prizren - 2017

Shpalljen e Listave Pëfundimtare për 90 Banesave në Shfrytëzim, në Lagjen ‘’Petrovë’’.

E drejta për mbrojtjen e të dhënave personale


Shpallje Publike të  Listave Paraprake për  90 banesave në shfrytëzim, në Lagjen ‘’Petrovë’’.

Strategjia komunale për Informim, Komunikim dhe Pjesëmarrje Qytetare 2015-2018


Njoftim - regjistri shtetror i ndertimeve pa leje deri me daten 05.02.2015


Regjistri i pronës (ngastra kadastrale) së Komunës së Prizrenit

Regjistri i lokaleve të Komunës së Prizrenit 2014

Raport për funkcionimim e Komunave të Republikës së Kosovës

Raport i shkurtër nga konferenca Prizreni dhe UNESCO - Alternativat e përfshirjes. Prizren 16-17 Maj 2013

Tabela e Shpenzimeve për Leje të Ndërtimit ne Komunen e Prizrenit
 

 Prizreni 360Statuti i Komunës
Telefonat me rëndësi

Konkurset për vendet e reja të punës


EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

 
Lajmet flesh

AID MANAGEMENT PLATFORM (AMP)
eGov-forumInvesto në Prizren
Anketa e Komunës

PrizrenAnketa Sa po ju pëlqen webfaqja e jonë?
 
 
 
 

 
Harta e Faqes | © Copyright 2011 - Komuna e Prizrenit