Mirësevini në Rahovec

 

Faqja e Rahovecit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!    më shumë...

UA-(2).jpg
Njoftimi-per-tatim-ne-prone.jpg

 

Lajme

Njoftim për media për shënimin e 18-vjetorit të masakrës së fshatit Krushë e Madhe të Komunës së Rahovecit
24 mars 2017

Të nderuar redaktor, gazetar dhe media, ju njoftojmë se me datë 26 mars 2017, në fshatin Krushë e Madhe të Komunës së Rahovecit, do të organizohet tubim përkujtimor për shënimin e 18-vjetorit të masakrës, të bërë nga forcat serbe me 26 mars 1999.

më shumë...

Njoftim për media për shënimin e 18-vjetorit të masakrave në fshatrat Fortesë dhe Celinë të Komunës së Rahovecit
23 mars 2017

Të nderuar redaktor, gazetar dhe media, ju njoftojmë se me datë 25 mars 2017, në fshatrat Fortesë dhe Celinë të Komunës së Rahovecit, do të organizohen tubime përkujtimore për shënimin e 18-vjetorit të masakrave.

më shumë...

Komiteti për Komunitete në Komunën e Rahovecit mbajti mbledhjen e dytë për vitin 2017
22 mars 2017

Komiteti për Komunitete në Komunën e Rahovecit, ka mbajtur sot mbledhjen dytë të rregullt për vitin 2017, mbledhja u drejtua nga Suzana Miliqeviç kryesuese e këtij Komiteti, për këtë mbledhje ishte paraparë ky rend i ditës: Shqyrtimi dhe aprovimi i Planit të Punës së Komitetit për Komunitete për vitin 2017, Informatë nga ana OJQ ‘’Advancing Together’’ për përgatitjen e Planit Komunal të veprimit për të zhvendosurit dhe zgjedhje të qëndrueshëm dhe pika e fundit Të ndryshme.

më shumë...

Kryetari Vehapi priti në takim drejtorin e spitalit regjional të Prizrenit Afrim Avdaj, diskutojnë për finalizimin e projektit të qendrës së dializës në Rahovec
22 mars 2017

Drejt finalizimit të të gjitha proceduarave për funksionalizimin e qendrës së dializës në Komunën e Rahovecit, për proceduarat e hapjes së qendrës së dializës sot u bisedua në takimin e mbajtur në mes të  Idriz Vehapi, kryetar i Komunës së Rahovecit dhe Afrim Avdaj drejtor i spitalit regjional të Prizrenit.

më shumë...

 

Hyrja


Komuna Online

Buxheti 2017

Raportet Financiare

Lista e projekteve kapitale 2017

KAB-i

Raportet e Kryetarit

Presentation31.jpg


riatdhesimi.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale-(1).jpg

meetyourheroes-banner-al1-(2).jpg
Fushata-per-ngritjen-e-vetedijesimit--Mos-e-bo-berllog----Projekti-DEMOS--2016.jpg

Gjendja Civile

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati
document_list-(1).png

Buletini-(1).jpg

Satatuti i komunësLogo-Statuti-i-qkmf.jpg

Logo-qasja-ne-dokumente-zyrtare.jpg

EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

buxhetometri.jpgfatura-online-(1).jpg