Kryesuesi i Kuvendit Komunal Rahovec

Emri dhe Mbiemri:
Afrim DINA

Funksionet në Kuvendin Komunal:
Kryesues i Kuvendit Komunal të Rahovecit

Subjekti Politik:
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)