Mirësevini në Rahovec

 

Faqja e Rahovecit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!    më shumë...

UA-(2).jpg
Njoftimi-per-tatim-ne-prone.jpg

 

Lajme

Kuvendi Komunal i Rahovecit mbajti mbledhjen e njëmbëdhjetë të rregullt dhe të fundit për legjislaturën 2014-2017
16 nëntor 2017

Kuvendi Komunal i Rahovecit mbajti mbledhjen e njëmbëdhjetë të rregullt dhe të fundit për legjislaturën 2014-2017. Të pranishëm në mbledhje ishin Nahit Elshani, Kryesues i Kuvendit, Xhemali Haxhimustafa nënkryetar i Komunës, drejtor të drejtorive, kuvendar dhe monitorues nga LMT.

më shumë...

Kryetari Vehapi dhe Ministri i Shëndetësisë Uran Isamili dhuruan një autoambulancë për QKMF-në “Fahredin Hoti” në Rahovec
16 nëntor 2017

Sot, Kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi dhe Uran Ismaili, Ministër i Shëndetësisë i kanë dhuruar një autoambulancë Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) “Fahredin Hoti” në Rahovecit.

më shumë...

Edhe fshati Malësi e Vogël pjesë e investimeve në përmirësimin e infrastrukturës rrugore
15 nëntor 2017

Në fshatin Malësi e Vogël (Radostë) të Komunës së Rahovecit, kanë filluar punimet për ndërtimin e infrastrukturës rrugore. Ndërtimi i rrugëve në këtë fshat është duke u bërë bazuar në listën për investime kapitale për vitin 2017, ku janë paraparë të ndërtohen tri rrugë një me asfalt dhe dy me kubëza.

më shumë...

Kryetari Vehapi dhe Ministri Ismaili vizituan Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në qytetin e Rahovecit
14 nëntor 2017

Sot, Kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi dhe Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i shoqëruar nga Afrim Avdaj, drejtori ekzekutiv i spitalit të Prizrenit, janë pritur në takim nga drejtori Jusuf Korenica me bashkëpunëtor dhe së bashku e kanë vizituar qendrën e Hemodializës.

më shumë...

 

Hyrja


Komuna Online

Buxheti 2017

Raportet Financiare

Lista e projekteve kapitale 2017

KAB-i

Raportet e Kryetarit
riatdhesimi.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale-(1).jpg

Raporti-i-performances.jpg
Fushata-per-ngritjen-e-vetedijesimit--Mos-e-bo-berllog----Projekti-DEMOS--2016.jpg

Gjendja Civile

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati
document_list-(1).png

Buletini-(1).jpg

Satatuti i komunësLogo-Statuti-i-qkmf.jpg

Logo-qasja-ne-dokumente-zyrtare.jpg

EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

buxhetometri.jpgfatura-online-(1).jpg