Mirësevini në Rahovec

 

Faqja e Rahovecit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!    më shumë...

UA-(2).jpg
Njoftimi-per-tatim-ne-prone.jpg

 

Lajme

Diskutohet me fermer për sigurimin e prodhimeve bujqësore në Komunën e Rahovecit
22 qershor 2017

Në sallën e Kuvendit Komunal të Rahovecit, në organizim të Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe në mbështetje të konsulentëve të IFC-së, sot u mbajt diskutimi me fermer për sigurimin e prodhimeve bujqësore në Komunën e Rahovecit.

më shumë...

Komuna e Rahovecit po vazhdon me aktivitete për vetëdijesimin e qytetarëve për zbatimin e “Planit të menaxhimit të mbeturinave”
21 qershor 2017

Komuna e Rahovecit, pas zbatimit të “Planit të menaxhimit të mbeturinave”, plan ky i cili është përgatitur në mes të Komunës dhe Projektit Zviceran DEMOS, kanë filluar fushatën për vetëdijesimin e qytetarëve nën sloganin “ Mos hedh mbeturina” dhe me njoftimin e qytetarëve mbi dënimet të cilat do ti marrinë me rastin e hedhjes së mbeturinave.

Njoftimi

më shumë...

Studentët Italian priten në takim nga Kryetari Vehapi
20 qershor 2017

Një grup studentësh Italia kanë vizituar sot  Komunën e Rahovecit, ata janë pritur nga Kryetari i Komunës Idriz Vehapi, i cili më këtë rast i ka falënderuar për vizitën e bërë në Komunën tonë.

më shumë...

Nënshkruhet deklaratë e përbashkët ndërkomunale për të promovuar dialogun ndërmjet komuniteteve në komunat Rahovec, Prizren, Suharekë, Mamushë dhe Malishevë
20 qershor 2017

Gjatë ditës së djeshme Kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi, ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar në Prizren nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE).

më shumë...

 

Hyrja


Komuna Online

Buxheti 2017

Raportet Financiare

Lista e projekteve kapitale 2017

KAB-i

Raportet e Kryetarit

Presentation31.jpg


riatdhesimi.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale-(1).jpg

meetyourheroes-banner-al1-(2).jpg
Fushata-per-ngritjen-e-vetedijesimit--Mos-e-bo-berllog----Projekti-DEMOS--2016.jpg

Gjendja Civile

Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati
document_list-(1).png

Buletini-(1).jpg

Satatuti i komunësLogo-Statuti-i-qkmf.jpg

Logo-qasja-ne-dokumente-zyrtare.jpg

EC Ma Ndryshe dhe Instituti GAP

buxhetometri.jpgfatura-online-(1).jpg