Njoftim- Seanca e gjashtë e rregullt e Kuvendit të komunës së Ranillugut | 2015-08-26

Informojmë qytetarët e komunës së Ranillugut se seanca e gjashtë e rregullt e Kuvendit të Komunës së Ranillugut, do të mbahet më 28.08.2015. (e premte), në lokalet e komunës së Ranillugut, në Domorovc, duke filluar nga ora 09:00.
 

Njoftim – Seanca e shtatë e rregullt e Komitetit për Bashkësi | 2015-08-26

Në bazë të nenit 28 të Statutit të komunës së Ranillugut, seanca e shtatë e rregullt e Komitetit  për Bashkësi do të mbahet më 27.08.2015. (e enjte), në lokalet e komunës së e Ranillugut Domorovc, duke filluar në ora 10:00.
 

Njoftim – Seanca e shtatë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa | 2015-08-26

Në bazë të nenit 27 të Statutit të Komunës Ranillugut, seanca e shtatë e rregullt Komitetit  për Politikë dhe Financa do të mbahet më 27.08.2015. (E enjte), në lokalet e komunës së Ranillugut, në Domorovc duke filluar nga ora 09:00.
 

Ranillugu fiton hapësirë parkingu dhe shtegun për këbësorë, kurse Kormijani rregullimin e përroit | 2015-08-25

Kryetari i komunës së Ranillugut, Gradimir Mikic, ka nënshkruar aneksin e marrëveshjes për bashkëpunim me të cilin  ofrohen mjete në shumën prej 35,000 euro për ndërtimin e parkingjeve dhe shtigjeve për këmbësorë përreth zyrës postare në Ranillug dhe në rregullimin e përroit në Kormijan. Në nënshkrimin e aneksit ishte prezent edhe nënkryetari i komunës Vladica Aritonovic.
 
 
 

Ndeshje miqësore K.F,,SLOGA,,- nga RANILUGU dhe K.F,,BASHKIMI”, KAMENICË-Koretin‏ | 2015-08-25

Të shtunën më(15.08.2015) me fillim në ora 17h është luajtur ndeshja miqësore në mes të K.F ,,Slloga,, nga Ranilugu dhe K.F ,,Baškimi nga Koretini (Kamenica) e cila u përmbyll me rezultat  2:4.
 
 
 

Është mbajtur dëgjimi publikë me temë “Planifikimi i buxhetit për vitin fiskal 2016.” | 2015-08-25

Dëgjimi publikë me temë “Planifikimi i buxhetit për vitin fiskal 2016.” U mbajt sot në sallën e Kuvendit të komunës së Ranillugut në Domorovc.
 
 
 

Vizita e zëvendës ministrit për kulturë, sport dhe rini në komunën e Ranillug | 2015-08-19

Zëvendësministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Rexhep Hoti, së bashku me bashkëpunëtorët e tij vizitoi sot komunën e Ranillugut, ku u takua me kryetarin e komunës së Ranillugut Gradimir Mikic, zëvendës kryetarin Vlladica Aritonovic dhe Kryesuesin e Kuvendit Sasa Aleksiq.
 
 
 

Klubi i Biznesit i LRS ka organizuar seminar me temën „Vetëqeverisja lokale dhe mundësitë e financimit nga fondet e BE” | 2015-08-19

Zëvendës Kryetari i komunës Vladica Aritonovic së bashku me Vlladan Trifiqin nga Graçanica, fundjavën e kaluar, mori pjesë në seminarin një ditor në Beograd. Seminar mbi " Vetëqeverisja lokale dhe mundësitë e financimit nga fondet e BE-së”, u organizua nga Klubi i Biznesit LRS në bashkëpunim me EUROGIS nga Beogradi.
 
 
 

Njoftim – Dëgjim Publikë | 2015-08-17

Informojmë qytetarët e komunës së Ranillug dhe të gjitha palët e interesuara, se më 14.08.2015. në ndërtesën e komunës në Domorovc (Salla e kuvendit) në ora 11 do të mbahet Dëgjim Publik me temën "Planifikimi i buxhetit komunal për vitin fiskal 2016".
Me këtë rast, ne ftojmë të gjithë qytetarët e interesuar që të vijnë dhe të japin kontributin dhe propozimet e tyre për investime kapitale për vitin e ardhshëm.
 
 
 

Kompleksi „Vali Ranç“ është bërë me fushë helikopterësh | 2015-08-17

Kompleksi „Valji Ranç“ një pjesë e së cilës i takon territorit që gjendet brenda Komunës Ranillugut, dhe pjesërisht në komunën e Gjilanit, është bërë me fushë helikopterësh të re. Kjo fushë helikopterësh kuadër të këtij kompleksi u hap zyrtarisht pak para një ore.
 
 
 
Duke paraqitur rezultatet 1-10 (of 858)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Sign in


 


Harta e Faqes
| Ranillug 2010© | Ministria e Adminsitrimit te Pushtetit Lokal. All rights reserved.