Lajmet   Ekipi LM vizitoi komunën e Ranillugut

28 dhjetor 2017

Kryetari i Komunës së Ranillugut, Vladica Aritonoviç, së bashku me zëvendëskryetarin e komunës, Davor Petkoviq, priti sot në Kabinetin e tij përfaqësuesit e ekipit LM të KFOR-it.
Me këtë rast, ata folën për bashkëpunimin e deritanishëm, që është në nivel të lartë, por edhe për planet për vazhdimin e tij në periudhën e ardhshme.

Përfaqësuesit e KFOR-it u informuan për planet e komunës për vitin e ardhshëm dhe mundësitë për ndihmën e tyre në sfera të caktuara. Gjatë bisedës, Aritonoviç kërkoi që asistenca e ofruar t'u ofrohet fëmijëve në kopshte, të cilat do të pasqyrohen në blerjen e lodrave për ofrimin e mobiljeve të kopshtit në territorin e komunës së Ranillugut.

Bashkëbiseduesit diskutuan gjithashtu për nevojat dhe problemet me të cilat ballafaqohet komuna, ku kryetari vuri në dukje nevojën për krijimin e një njësie të zjarrfikësve që do të funksiononte në territorin e komunës. Ai theksoi se kjo ishte një nga prioritetet dhe theksoi se deri më tani asistenca në këtë fushë erdhi nga komuna e Kamenicës, por gjithashtu që komuna do të ishte shumë më funksionale me posedimin e një njësie të tillë.

Sign in


 


Harta e Faqes
| Ranillug 2010© | Ministria e Adminsitrimit te Pushtetit Lokal. All rights reserved.