Lajmet   Kryetari Gradimir Mikic u uroi të gjithë grave të komunës së Ranillugut 8. marsin

08 mars 2017

Me rastin e 8 Marsit, kryetari Gradimir Mikić pritur dhe nderuar gratë e punësuar në komunën e Ranillugut, si dhe këshilltaret në Kuvendin Komunal, për t'i dhuruar atyre dhurata modeste.

Komuna e Ranillugu me të gjitha gratë që punojnë në struktura të ndryshme të komunës edhe këtë vit tradicionalisht shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

 

Me këtë rast, kryetari Gradimir Mikic, së bashku me zëvendës kryetarin Vladica Aritonovic dhe kryesuesin e Kuvendit Sasha Aleksic, gjatë një kokteji të vogël në zyrën e tij, dorëzoi dhuratat e modeste për të gjitha gratë, duke uruar atyre shumë shëndet, lumturi dhe punë të suksesshme.

 

Unë do të doja të përfitoj nga ky rast për të uruar festën edhe të gjitha grave në të gjithë komunën, të uroj atyre më shumë dashuri, shëndet, lumturi dhe respektit të ndërsjellë e cila unë mendoj se është e mjaftueshme për një jetë të lumtur dhe të suksesshme - tha kryetari Mikic.


Sign in


 


Harta e Faqes
| Ranillug 2010© | Ministria e Adminsitrimit te Pushtetit Lokal. All rights reserved.