Lajmet   Kryetari i Komunës së Ranillugut Vladica Aritonoviq ka uruar qytetarët për vitin e ri dhe Krishtlin

03 janar 2018

Në urimin e tij, Aritonović uroi bashkëqytetarët e tij që viti 2018 të ju sjellë më shumë përmbushje, kënaqësi dhe shëndet dhe nga e vjetra të përcjellin kujtime të bukura dhe përvoja fisnike.
"Dëshiroj që ju festat e ardhshme të Krishtlindjeve të I pritni të lumtur, të shëndetshëm dhe të qetë, të rrethuar nga familja dhe miqtë e ngushtë. Shpresoj se përpjekjet që keni bërë në periudhën e mëparshme do të jenë të mjaftueshme në realizimin e planeve dhe ambicjeve personale dhe se përpjekjet tona janë të përbashkëta do ta bëjnë komunën e Ranillugut një vend më të mirë për jetë. Qytetarve mi të rinj ju dëshiroj shumë gëzim, shumë njohuri të reja dhe sukses në shkollë, "tha Aritonoviç.

Kryetari gjithashtu falënderoi të gjithë donatorët dhe miqtë e komunës që dhanë përkrahje bujare në punë, të cilat mund të shihen përmes një numri projektesh të realizuara nga viti i kaluar, por edhe vite më parë.

Sign in


 


Harta e Faqes
| Ranillug 2010© | Ministria e Adminsitrimit te Pushtetit Lokal. All rights reserved.