Lajmet   Njoftim

07 mars 2017

Informojmë të gjithë banorët e fshatrave Pançellë, Rajanovc, Bozhevc dhe Odevc se çdo të martë dhe të mërkurën në klinikat shëndetësore të jenë të pranishëm Miloš Nisic - mjek i praksës së përgjithshme.
Mjeku I praksës së përgjithëshme Mlosh Nisic, do të jetë i pranishëm:

• Të martën nga ora 7 deri në 15 në ambulancë në fshatin Pançellë
• Të mërkurën nga ora 7 deri në ora 10 new ambulancë në fshatin Rajanovc
• Të mërkurën nga ora 10deri në ora 12 në ambulancën në fshatin Bozhevc
• Të mërkurën nga ora 12 deri në ora 15 në ambulancën në fshatin Odevc

Sign in


 


Harta e Faqes
| Ranillug 2010© | Ministria e Adminsitrimit te Pushtetit Lokal. All rights reserved.