Lajmet   U shënua dita e themelimit të KK të Ranillugut

05 janar 2018

Më 05.01.2018. në ambientet e komunës së Ranillugut, u shënua dita e themelimit të Kuvendit të Komunës së Ranillugut.
Takimi filloi me një minutë heshtje për viktimat e fundit, kryetari i komunës Gradimir Mikiq dhe  Kryesuesit të KK Sasha Aleksic, dhe u hap nga kryesuesi i sapozgjedhur i K.K të Ranillugut, Dejan Jovanoviq.
Ky takim ishte një mundësi për të përmbledhur rezultatet e arritura në vitin e kaluar, ku u mblodhën udhëheqja, të punësuarit dhe miq të komunës së Ranillugut.
"Jemi mbledhur për herë të tetë për të festuar ditën e konstituimit gjegjësisht krijimin e qeverisë lokale të Ranillugut. Ne kemi arritur të krijojmë një institucion të respektueshëm nga asgjëja, e cila kryesisht kujdeset për banorët e saj dhe është një lloj shërbimi qytetar ", tha kryebashkiaku Vladica Aritonoviç.
Me këtë rast, z Aritonovic falënderoi të gjithë ata që e mbështetën komunën e Ranillugut, kontribuan në zhvillimin e njëjtës dhe është në gjendje për të formësuar në mënyrë që ajo përfaqëson një qeveritë serioze lokale dhe shërbimit të qytetarëve.
Përveç kësaj, kryetari Aritonovic tani tradicionalisht, në sajë ndau mirnjohje dhe falënderoi në emër të zyrtarëve komunalë të cilët kanë dhënë kontributin më të madh për zhvillimin dhe funksionimin e njëjtës.
Pas ceremonisë, u shërbye me një koktej të lehtë për të gjithë të pranishmit.


Sign in


 


Harta e Faqes
| Ranillug 2010© | Ministria e Adminsitrimit te Pushtetit Lokal. All rights reserved.