Lajmet   DELEGACIONI I SHTETIT AJOVA NË VIZIT NË KOMUNËN E SHTËRPCËS

DELEGACIONI I SHTETIT AJOVA NË VIZIT NË KOMUNËN E SHTËRPCËS - 30 qershor 2017

Sot, Komunën  e Shtërpcë ka vizituar  delegacioni  i shtetit Ajova . 

Delegacioni është përfaqësua nga Konsulli i Kosovës në shtetin e Ajova  Xhavit Gashi, drejtor i OJQ-së për binjakëzimin e qyteteve   Kim Heidemann, Guvernator Teresa Parmenter, përgjegjës për shkëmbimin e nxënëseve të shkollave    fillore dhe të mesme të cilit merren me sport, si dhe gjeneral major i Gardës Kombëtare të Ajovës Timothy E.

Qëllimi i vizitës ishte programi binjakëzimit e qyteteve. Përfaqësuesit të  komunës së Shtërpcës kanë diskutuar me anëtarët e delegacionit dhe kanë  prezantuat komunën tonë, si dhe potencialin me të cilin ne disponojmë . Në të ardhmen, pritet edhe një tjetër vizitë dhe nënshkrimi i marrëveshjes për binjakëzimin  e qyteteve, më  të cilën  komunës së  Shtërpcës ju  hapën shumë dyer për zhvillimin e arsimit, sportit, bujqësi dhe turizëm.          

 


RSS

Sign in