Lajmet   KRYETARI I KOMUNES SE SHTERPCES, BRATISLAV NIKOLIC KA URUAR TE GJIGHE BESIMTAREVE FESTEN E FITER BAJ

KRYETARI I KOMUNES SE SHTERPCES, BRATISLAV NIKOLIC KA URUAR TE GJIGHE BESIMTAREVE FESTEN E FITER BAJRAMIT - 25 qershor 2017

Kryetari i komunes se Shterpces, Bratislav Nikolic ka uruar te gjighe besimtareve te fese islame festen e Fiter Bajramit.

Shterpce, 25. Qershor 2017

Kryetari i komunes se Shterpces, Bratislav Nikolic ka uruar te gjighe besimtareve te fese islame festen e Fiter Bajramit.

 

"Ne emer te komunes se Shterpces dhe ne emrin tim personal ju uroj festen e Fiter Bajramit, me deshire qe kjo feste te jete me paqe dhe e bekuar. Keto dite jane edhe nje mundesi qe te tregojme se kemi qene dhe do te jemi fqinje dhe miqe te mire. Te gjitha keto vlera bartin me vete bje mesazh te bashkimit ne drejtim te cilit duhet te gjithe te anojme sepse vetem se bashku mund t'i tejkalojme sfidat e ardhshme", ka cekur kryetari Nikolic.


RSS

Sign in