Lajmet   ZGJEDHJET E LOKALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËSO

ZGJEDHJET E LOKALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËSO - 26 shtator 2017

Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për Kryetar të Komunës i cili do të ketë ngjyrë të verdhë dhe një për Kuvend Komunal i cili do të ketë ngjyrë të kaltër

Si të votohet: KËTU

RSS

Sign in