Lajmet   NJOFTIM PËR QYTETARËT – DEBAT PUBLIK / 24.4.2017

NJOFTIM PËR QYTETARËT – DEBAT PUBLIK / 24.4.2017 - 24 prill 2017

Të nderuar qytetarë të Komunës së Shtërpcës,  ju njoftojmë se të hënën më 8 maj 2017, në sallën e KK  Shtërpcës, duke filluar në orën 10 do të mbahet   debat publik me qytetarët  me temën: Propozim- vendim për  taksa për  leje e ndërtimit.

Me këtë rast,  ju ftojmë të gjithë qytetarët e interesuar, OJQ-të dhe mjetet e komunikimit publik për të ardhur, dhe të marrin pjesë në debatin,  të marrin pjesë aktive në të dhe kështu të japin kontributin  e tyre në marrjen e vendimeve të rëndësishme.

Vendimi për dhënien në debat publik projekt-vendimin për taksat komunale për lejet e ndërtimit.


RSS

Sign in