Lajmet   NJOFTIMI PWR QYTETARET - DEBATI PUBLIK

NJOFTIMI PWR QYTETARET - DEBATI PUBLIK - 28 gusht 2017

Planifikimi i buxhetit për vitin 2018

Të nderuar qytetarë të komunës së Shtërpcës,  ju informojmë se të hënën, më 4 shtator 2017, në sallën e KK Shtërpcë do të mbahet debati publik me qytetarët me temën:  planifikimi I buxhetit për vitin 2018, duke filluar në ora 10:00. Me këtë rast, ju ftojmë që të merrni pjesë në Debatin Publik, që të merrni pjesë aktive dhe kështu të kontriboni në marrjen e vendimeve të rëndësishme.


RSS

Sign in