Lajmet   SEANCA E PARË TË RREGULLT K.K SHTËRPCEË / 2017 /

SEANCA E PARË TË RREGULLT K.K SHTËRPCEË / 2017 / - 23 janar 2017

Seanca e parë të rregullt  K.K. Shtërpce do të mbahet të martën, 31 Janar 2017.

Të nderuar qytetarë të Komunës së Shtërpcës, Zyra e Informimit Publik Ju njofton  se të martën më 31 janar 2017 në sallën e KK Shtërpcë, duke filluar në orën 10, do të mbahet  seanca  të rregullt të Kuvendit, e  para në vitin 2017. Me këtë rast ftojmë të gjithë qytetarët e interesuar, OJQ-të dhe media që të vinë dhe të marrë pjesë në seancën  e Kuvendit,  të marrin  pjesë aktive në të dhe kështu të kontribuojnë në marrjen  e vendime të rëndësishme 


RSS

Sign in