Mirësevini në Shterpce


Faqja e Shterpces do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Lajme

MBËSHTETJE BASHKËPUNIMI MES BIZNESEVE PRODHUESE DHE KOOPERANTËVE
25 tetor 2017
PROJEKTI: "Stabilitetit Socio - ekonomik i komuniteteve etnike pakicë dhe shumicë në Kosovë", i njohur edhe si "Projekti - Socio" më shumë...

PAKTI PËR PUNËSIM TERRITORIAL, THIRRJE PËR APLIKIME
25 tetor 2017
Komuna e Shtërpcës dhe UNDP, në kuadrin e zbatimit të projektit të financuar nga Bashkëpunimi Austriak për Zhvillim (ADC), "Zhvillimi i Integruar i Territorit 2" (InTerDev 2), kanë zhvilluar një Pakt të Punësimit Territorial (TEP)  më shumë...

THIRRJE PER APLIKIM
26 shtator 2017

Zyra e Punësimit në Shtërpcë dhe UNDP, në emër të Grupit të Lokal Veprimit, shpallin këtë

THIRRJE PER APLIKIM

më shumë...

ZGJEDHJET E LOKALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËSO
26 shtator 2017

Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për Kryetar të Komunës i cili do të ketë ngjyrë të verdhë dhe një për Kuvend Komunal i cili do të ketë ngjyrë të kaltër

më shumë...

NJOFTIMI PWR QYTETARET - DEBATI PUBLIK
28 gusht 2017

Planifikimi i buxhetit për vitin 2018

më shumë...

AMBASADORI I SHBA-VE NË KOSOVË, KA VIZITUAR KOMUNËN E SHTËRPCËS
21 korrik 2017

Më datën  2017/07/20. Shkëlqesia  e tij z. Greg Delavi ka vizituar  komunën e Shtërpcës dhe me këtë rast u takua me kryetarin e komunës z. Bratislav Nikolic.

më shumë...

AMBASADORI I AUSTRISË NË KOSOVË KA VIZITUAR KOMUNËN E SHTËRPCËS
19 korrik 2017
Të mërkurën, më 19.07.2017  Komunën e Shtërpcës,  ka vizituar Ambasadori i Austrisë, Shkëlqesia e tij Gernot Pfandler , i shoqëruar nga një zyrtar i lartë i Agjencisë Austriake për Zhvillim  z. Guther Zimmera dhe përfaqësuesi i UNDP_së në Kosovë,  dhe më këtë rast është takuar me udhëheqësit e Komunës më shumë...

 

Inspektim

riatdhesimi.jpg

 
«janar»
MaEnPrShDi
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234