Mirësevini në Shterpce


Faqja e Shterpces do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Lajme

KOMUNIKATË PËR SHTYPT 10/7/2017
10 korrik 2017

Projekti ““Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor” i financuar nga Qeveria Gjermane, Qeveria e Kosovës përkatësisht Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Komunat partnere dhe i cili zbatohet nga organizata Help – Hilfe zur Selbsthilfe të marten me 04 Korrik 2017, në orën 11:00 ne Komunën e Shtërpcës do të nënshkruan një marrëveshje për bashkëpunim në mes të të ndihmuar dhe komunave Shtërpcë.

 

 

më shumë...

DELEGACIONI I SHTETIT AJOVA NË VIZIT NË KOMUNËN E SHTËRPCËS
30 qershor 2017
Sot, Komunën  e Shtërpcë ka vizituar  delegacioni  i shtetit Ajova .  më shumë...

KRYETARI I KOMUNES SE SHTERPCES, BRATISLAV NIKOLIC KA URUAR TE GJIGHE BESIMTAREVE FESTEN E FITER BAJRAMIT
25 qershor 2017

Kryetari i komunes se Shterpces, Bratislav Nikolic ka uruar te gjighe besimtareve te fese islame festen e Fiter Bajramit.

më shumë...

NJOFTIM PËR QYTETARËT – DEBAT PUBLIK / 24.4.2017
24 prill 2017

Të nderuar qytetarë të Komunës së Shtërpcës,  ju njoftojmë se të hënën më 8 maj 2017, në sallën e KK  Shtërpcës, duke filluar në orën 10 do të mbahet   debat publik me qytetarët  me temën: Propozim- vendim për  taksa për  leje e ndërtimit.

më shumë...

ËSHTË NËNSHKRUAR MEMORANDUMI PËR MIRËKUPTIM
16 mars 2017
Në hotel Emarald sot në Prishtinë në mes të Agjencisë Austriake për Zhvillim dhe Komunës së  Shtërpcës është  nënshkruar një memorandum për  mirëkuptim për bashkëpunim të mëtejshëm në kuadër të kornizës së  InterDev i cili ka filluar të impletohet  në vitin 2014. 
më shumë...

NJOFTIM PER QYTETAR - DEBATI PUBLIK /08/03/2017/
08 mars 2017

Vendim mbi dhenien ne debat publik te propozim vendimit per taksen komunale per leje ndertimi.

më shumë...

THIRRJE PËR APLIKIM PËR FERMERËT DHE EKONOMITË BUJQËSORE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS
23 shkurt 2017

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur fazën e aplikimit për projekte në kuadër të Programit për Zhvillim Rural. 

më shumë...

 

Inspektim

riatdhesimi.jpg

 
«korrik»
MaEnPrShDi
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456