Mirë se vini në Shtime

 

Faqja e Shtimes do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!                   

 

Historiku

Në Web faqe të Komunës së Shtimes qytetarët do të mund të njihen me strukturën organizative të ekzekutivit dhe legjislativit, në radhë të parë e pastaj edhe për rolin, detyrat dhe përgjegjësitë ndaj qytetarëve.

Të gjitha ngjarjet me rendësi për komunën dhe më gjerë do të prezentohen në këtë faqe.

Asnjë vendim i Kuvendit Komunal, asnjë Rregullore, asnjë Urdhëresë dhe asnjë akt zyrtar i Komunës nuk do të jetë i padiskutueshëm dhe i pa publikuar në Web faqen zyrtare të Kuvendit Komunal.

Të gjitha këto do të bëhen publike me qëllim të përmirësimit të shërbimeve për qytetarët e komunës dhe më gjerë.

Faqja elektronike e komunës do t'i mundësojë qytetarëve tonë, kudo që janë, të njihen me rrjedhat e zhvillimeve në të gjitha sferat.

Strategjia zhvillimore e komunës, zhvillimi i biznesit privat, zhvillimi ekonomik, mundësia e investimeve, ngjarjet nga jeta e kulturës, sportit dhe aktiviteteve tjera do të jenë pjesë aktuale të Web faqes duke pasur hapësirë, gjithherë, për komunikim të ndërsjellë me qytetarin dhe lexuesin.

Lajme

PERIUDHA E KONFIRMIMIT DHE KUNDËRSHTIMIT TË LISTËS VOTUESE
06 shtator 2017
 Gjatë kësaj periudhe, secili votues mund të shikoj Listën e Votuesve e cila do të bëhet publike në ueb faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ose në www.kqz-ks.org zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në komunën tuaj.Njoftimi-per-periudhen-e-Konfirmimit-dhe-Kundershtimit.pdf më shumë...

NJ O F T I M
28 gusht 2017
Njoftohen të gjithë të interesuarit se OJQ ”Vizionida”, në bashkëpunim me Regjisoren shtimjane Iliriana Arifi, do të prezantojnë shfaqjen Teatrale “Aritmia”, në Shtëpinë e Kulturës, në Shtime. Shfaqja për publikun do të mbahet më datë 30.8.2017 ( e mërkure ), në ora18:00.

Ju mirëpresim!

më shumë...

Njoftim për debat publik me qytetarë
25 gusht 2017
 Njoftojmë qytetarët e Komunës së Shtimes se Kuvendi i Komunës, në seancën e mbajtur më datë 25.8.2017, ka marrë vendim që të nxjerrë në Diskutim Publik, në afatin prej 15 ditë, 

më shumë...

 

Aplikimi Online

Lajmëro korrupcionin

Lajmet e fundit

Si i shpenzon komuna paret tona

Kontakto Komunën

0290/389-016

prej orës 08:00-16:00

më shumë...

Dërgo e-mail...