Lista e delegatëve të Kuvendit të Komunës së Shtimes

Nr.
Emri dhe mbiemri
Nr. i votave
Subjekti partiak
Nr. telefonit
mobil
E-mail adresa
1
RRAHMAN JAKUPI
711
PDK
044/226-638
2
JAKUP ISMAJLI
444
PDK
044/121-736
3
SHEFKI DAUTI
413
PDK
045/633-268
4
PERPARIM RAMUSA
405
PDK
044/374-238
5
OSMAN ISMAJLI
281
PDK
044/326-318
6
VISAR SHABANI
134
PDK
044/299-512
visarshabani@hotmail.com
7
BEHRAM GASHI
166
PDK
044/152-704
8
ARBRESHA SYLA
150
PDK
044/411-071
9
MEDINA BRAHAJ
146
PDK
045/843-926
10
AGIME ROSHAJ
143
PDK
044/688-781
11
FATMIR ZYMERI
2,668
LDK
044/205-696
12
SELIM SHABANI
345
LDK
044/172-170
13
KADRI EMINI
215
LDK
045/274-128
14
MIRADIE HALIMI
168
LDK
044/985-848
15
IMRIJE SADRIU
126
LDK
044/415-541
16
LABINOT BEQA
147
VV
044/920-194
labi.beqa@gmail.com
17
YLLKË FEJZULLAHU
83
VV
044/681-283
18
ISAK MUSLIJA
904
AAK
044/932-266
19
NORA ALIU
81
AAK
044/602-917
20
REXHEP GASHI
494
LB
044/228-432
21
MUHAMET ADEMAJ
278
PD
044/208-161