Lajmet   Njoftimet   PËRKUJTOHET ISH-NËNKRYETARI I KUVENDIT KOMUNAL DR. VEZIR BAJRAMI

PËRKUJTOHET ISH-NËNKRYETARI I KUVENDIT KOMUNAL DR. VEZIR BAJRAMI - 22 prill 2010

Të enjten, me rastin e katërvjetorit të vdekjes tragjike të ish-nënkryetarit të Kuvendit Komunal të Shtimes, dr. Vezir Bajrami, u bënë homazhe dhe u vendosën kurora me lule te varri ku pushon veterani i Luftës së UÇK-së në Mollopolc...

  1.jpg
 
Të enjten, me rastin e katërvjetorit të vdekjes tragjike të ish-nënkryetarit të Kuvendit Komunal të Shtimes, dr. Vezir Bajrami, u bënë homazhe dhe u vendosën kurora me lule te varri ku pushon veterani i Luftës së UÇK-së në Mollopolc.
 2.jpg
 
          Në përkujtimin e dr. Vezirit kanë marrë pjesë, përveç familjarëve, edhe kryetari i Komunës, z. Naim Ismajli, nënkryetari z. Fatmir Rashiti, kryesuesi i Kuvendit, z. Kujtim Xhelili, përfaqësuesit e institucioneve të komunës, qytetarët e fshatit Reçak dhe qytetarë tjerë.
 3.jpg
 
          Janë bërë homazhe dhe janë vendosur buqeta me lule edhe te varri i Aziz Xhelilit, në Shtime, i cili të njëjtën ditë (22. 4. 2006) pat humbur jetën tragjikisht.
 
4.jpg


5.jpg
 
 

RSS

Sign in