Lajmet   NJ O F T I M

NJ O F T I M - 28 gusht 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se OJQ ”Vizionida”, në bashkëpunim me Regjisoren shtimjane Iliriana Arifi, do të prezantojnë shfaqjen Teatrale “Aritmia”, në Shtëpinë e Kulturës, në Shtime. Shfaqja për publikun do të mbahet më datë 30.8.2017 ( e mërkure ), në ora18:00.

Ju mirëpresim!

 Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

Njoftim

Njoftohen të gjithë të interesuarit se OJQ ”Vizionida”, në bashkëpunim me Regjisoren shtimjane Iliriana Arifi, do të prezantojnë shfaqjen Teatrale “Aritmia”, në Shtëpinë e Kulturës, në Shtime. Shfaqja për publikun do të mbahet më datë 30.8.2017 ( e mërkure ), në ora18:00.

Ju mirëpresim!


RSS

Sign in