Lajmet   Shkolla e Godancit me kabinet të gjuhëve dhe komunikimit

Shkolla e Godancit me kabinet të gjuhëve dhe komunikimit - 15 maj 2017

Në shkollën “ Hasan Prishtina “ të Godancit është bërë përurimi i kabinetit të gjuhëve dhe komunikimit.

godanc-1.JPG
Në shkollën “ Hasan Prishtina “ të Godancit është bërë përurimi i kabinetit të gjuhëve dhe komunikimit.

Për renovimin e këtij kabineti, KFOR-i Turk, ka investuar 4000€. Tani kjo klasë bashkëkohore i plotëson kushtet për mësimdhënie moderne.

godanc-3.JPGdrejtoresha.JPG

Në promovimin e këtij projekti ka marrë pjesë Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, z. Rrahman Jakupi dhe drejtori i Drejtorisë së Arsimit, z. Hajrullah Ademaj, të cilët bashk me drejtoreshën e shkollës, znj. Zade Mustafa, kanë falenderuar KFOR-in Turk, për mbështetjen dhe investimet e bëra në këtë shkollë.

godanc-5.JPGgodanc-2.JPG
Me këtë rast, drejtoresha e shkollës ka ndarë mirënjohje për KFOR-in Turk.
godanc-4.JPG


RSS

Sign in