Mirësevini në Skenderaj

 

Faqja zyrtare në internet e Komunës së Skenderajt është dritare përmes së cilës qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë.!

E-maili zyrtar i komunës është:
komuna.skenderaj@rks-gov.net
 
Adresa: Rr. " 28 Nëntori "  pn.  41000 - Skenderaj

 

 

Historiku

Kalimthi nëpër historinë e Skenderajt

Komuna e Skënderajt është një vend i cili daton i banuar që nga kohërat e lashta Ilire e që dëshmohet me dokumentacione arkivore dhe që ka një parahistori të dëshmuar përmes gërmimesh arkeologjike si: Runiku - lokalitet i Neolitit të hershëm dhe të ri, pastaj monumentet mesjetare si Syrigana - kështjellë antike dhe mesjetare; monumenti mesjetar në Tushilë - “Gjytet” (gërmadha) etj.

Më shumë...

Lajme

Njoftim
21 janar 2018
 Të nderuar qytetarë të Skenderajt ju njoftojmë se komuna e Skenderajt e udhëhequr nga kryetari zotri Bekim Jashari, ka ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për menagjimin e situatës së krijuar në rrugët e komunës tonë pas reshjeve të dëborës.


Kjo situatë është menaxhuar nga drejtori i shërbimeve publike zotri Ibush Hetemi, i cili kishte angazhuar dy ekipe të inspektorëve komunal të drejtuar nga shefi i inspektoriatit zotri Valon Haliti, që inspektoi punën e kompanisë për 
mirëmbajtjen e rrugëve.

 

më shumë...

Kryetari Jashari, mori pjesë në prezantimin Vjetor të Punës në Stacionin Policor në Skenderaj
19 janar 2018
 Kryetari i komunës së Skenderajt z.Bekim Jashari, mori pjesë në prezantimin e   Raportit Vjetor të Stacionit  Policor në Skenderaj.

 Në këtë prezantim të Raportit Vjetor, u informua për sukseset dhe sfidat që kishin   Stacioni Policor në Skenderaj gjatë vitit të kaluar. Falë punës dhe angazhimit të   Pjesëtarëve Policorë, profesionalizmi i tyre është në hapa të drejt.

 Kryetari Jashari, theksoi që do t'a keni bashkëpunimin dhe mbështetjen e plotë në   punët e juaja profesionale.

 

më shumë...

Kryetari, JASHARI, mori pjesë në takimin informues të Programit për Zhvillim Rajonal
18 janar 2018
Sot, kryetari i komunës së Skenderajt z. Bekim Jashari, mori pjesë në një takim informues të Programit për Zhvillim Rajonal, të lansuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal. Ky program ka për qëllim përkrahjen e Infrastrukturës për zhvillim socio-ekonomik, në rajonet ekonomike të Republikës së Kosovës. më shumë...

Nënkryetari Nuredin Lushtaku priti në një takim KFOR-in Turk
18 janar 2018
Nënkryetari i Komunës së Skenderajt  Z.Nuredin Lushtaku, së bashku  me Drejtorin e Drejtorisë së Arsimit Bekim Latifi dhe Drejtorin e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Famlijare (QKMF),  Fazli Kadriu  priti sot në një takim pjesëtaret e  Kforit Turk, temë diskutimi e këtij takimi ishin vazhdimi i bashkëpunimit  në projekte të ndryshme të cilat do të realizohen në Komunën  e Skenderajt.

më shumë...

Kryetari, z.Bekim Jashari, mori pjesë në takimin e Asociacionit të Komunave të Kosovës
18 janar 2018

Sot, Kryetari i Komunës së Skenderajt z. Bekim Jashari mori pjesë në takimin e Asociacionit të Komunave të Kosovës, "Punëtoria e Kryetarëve të Rinj të Komunave"

Në këtë takim u debatua për një mori çështjesh si: Ligji për Vetëqeverisje Lokale, Ligji për Financat Publike, Prokurimin Publik, Ligji për shërbimin civil, si dhe Ligjin për dhënien në shfrytëzim dhe këmbim të pronës së paluajtshme komunale.

më shumë...

 

Hyrja


Lajmet e fundit

Statuti-i-komunes-(1).jpg

Komuna Online


      REGJISTRIMI  I  BUJQËSISË


Anketë

SkenderajAnketa2 Çka mendoni për uebfaqen e re të Komunës ?

Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë