Lajmet   Kryetari z.Bekim Jashari shpërndau 10 (dhjetë) topa të futbollit dhuratë me rastin e stërvitjes së p

Kryetari z.Bekim Jashari shpërndau 10 (dhjetë) topa të futbollit dhuratë me rastin e stërvitjes së parë të KF ''Drenica'' - 11 janar 2018

                                   
Kryetari i komunës së Skenderajt z. Bekim Jashari, për t'i parë nga afër aktivitetet e klubit, sot mori pjese gjate stervitjes së klubit të futbollit "Drenica".

 Me qëllim të mbështetjes dhe përkrahjes së Klubit me rastin e stërvitjes së parë, kryetari i Komunës së Skenderajt z.Jashari shpërndau 10(dhjetë) topa futbolli dhuratë për KF ''Drenica''.

 

 

                                              Sot, klubi i futbollit "Drenica" zhvilloi stërvitjet në Drenas, me trajnerin e ri, Sedat Pajaziti. Poashtu të pranishëm  ishin kryetari i Klubit, dhe Drejtori sportiv.

RSS

Sign in