Lajmet   Njoftim

Njoftim - 17 maj 2017

Njoftohen qytetarët e Komunës së Skenderajt se më datën 26.05.2017  në ora 9:30 në sallën e Kuvendit Komunal organizohet  ekspozita me temën:

”Implementimi i vlerësimit të tokës”. Kjo ekspozitë organizohet nga Komuna e Skenderajt në bashkëpunim me Departamentin e Tatimit në Pronë pranë Ministrisë së Financave. 
Në këtë ekspozitë, ju mund të shihni rezultatin e vlerësimit preliminar dhe se si është bërë ai. Ju gjithashtu do të mund të gjeni vlerën preliminare të tokës suaj, si është kategorizuar parcela juaj dhe shumë më shumë informata.

Për të dhënë sqarime në lidhje me vlerësimin dhe klasifikimin e tokës në komunën tonë në ditën e parë në komunën tonë do të qëndrojnë edhe ekspertët suedezë dhe të Ministrisë së Financave-Departamentit.

            Pjesëmarrja  në ekspozitë është në interesin tuaj. 

                                                                                                Drejtrori i DFEZH-së      

                                                                                                Ismet Aliu esc. i dipl.

                                                                                                 


RSS

Sign in