Lajmet   Përfshihet nga zjarri një shtëpi në fshatin Çitak.

Përfshihet nga zjarri një shtëpi në fshatin Çitak. - 11 janar 2018

Dje, rreth orës 17:45, është përfshirë nga zjarri një shtëpi në fshatin Çitak.

Kryetari, z.JASHARI së bashku me Drejtorin e Drejtorisë për Shërbime Publike Ibush Hetemi, kanë dalë në vendin e ngjarjes, për ta parë situatën së afërmi dhe për të biseduar për gjendjen e kësaj familje.


 

Shtëpia është në pronësi të, Florim Çitaku, shkaktari i zjarrit dyshohet të jetë faktori njeri.

Kujtojmë, që një shtëpi tjetër ishte djegur të dielën në mbrëmje po në këtë fshat.

 


RSS

Sign in