Lajmet   Pronari i shtëpisë së djegur,e falënderoi Kryetarin z.Bekim Jashari, për angazhimin në zbardhjen e r

Pronari i shtëpisë së djegur,e falënderoi Kryetarin z.Bekim Jashari, për angazhimin në zbardhjen e rastit. - 12 janar 2018

 Pronari i shtëpisë e cila ishte pëfshirë nga zjarri dy ditë më parë, Florim Çitaku, falënderoi Kryetarin e komunës së Skenderajt z.Bekim Jashari për kontributin e tij në organet kompetente, që brenda dy dite, u zbardhen shkaqet që shkaktuan zjarrin, si dhe falënderoi për vizitën që bëri Kryetari në kohën kur ndodhi ngjarja. 


RSS

Sign in