Lajme

Drejtorët e rinjë kanë raportuar për gjendjën që kanë gjetur pas marrjës së detyrës
19 janar 2018

IMG_8015.jpgNë takimin e sotëm të kryetarit të Komunës së Suharekës z. Bali Muharremaj me drejtorët e rinjë të cilët kanë filluar punën nga e mërkura e kaluar, u raportua për gjendjën nëpër drejtoritë komunale. Fillimisht kryetari Muharremaj ka thënë se do të takohemi dy herë brenda javës, pra të hënëve dhe të premteve pas dite dhe më pas ka kërkuar që ata të raportojnë për gjendjen. Drejtorat kanë treguar për takimet fillestare që kanë mbajtur me stafin pastaj kanë fol për të gjeturat, për punët që duhet të kryhen si dhe për obligimet që ata dhe stafin e tyre i presin gjatë këtij viti.

 

më shumë...

Kryetari Muharremaj, ka pritur Drejtorin e përgjithshëm të Caritas Kosova, Don Viktor Sopin
19 janar 2018
IMG_8011.jpgDrejtori i  përgjithshëm i Caritas Kosova, Don Viktor Sopi me bashkëpunëtorë, ka ardhur sot për të uruar kryetarin e Komunës së Suharekës z. Bali Muharremaj për detyrën e re. Gjatë takimit në zyrën e kryetarit ata kanë biseduar edhe për bashkëpunimin e mirë që ka Komuna me Caritas Kosovën. Kryetari Muharremaj e ka falenderuar Don Viktor Sopin për mbështetjen financiare që po ia bënë  ngritjës së përkujdesjës shëndetësore për qytetarët e Komunë së Suharekës. Të dy palët në fund janë dakorduar që të vazhdojë ky bashkëpunim i cili ka filluar që nga koha e qeverisjës së AAK-së në krye me kryetarin e atëhershëm Blerim Kuçi. më shumë...

Shoqata e fermerëve “Agro Theranda” ka takuar kryetarin Muharremaj
19 janar 2018
IMG_8008.jpgBujqit nga Suhareka të cilët janë anëtarë të Shoqatës bujqësore  “Agro Theranda”, nga Suhareka, kanë takuar kryetarin e Komunës z. Bali Muharremaj, me të cilin kanë biseduar rreth përmirësimit të kushteve për bujqë dhe fermerë.  Ata fillimisht e kanë uruar kryetarin Muharremaj për zgjedhjet që ka fituar kurse më pastaj janë interesuar për investimet që do të bëjë Komuna në sektorin e bujqësisë. Kryetari Muharremaj, ka premtuar se do të investojë në zgjerimin dhe rregullimin e rrugëve që shpiejn deri te tokat bujqësore: “Do të investojë në interes të përgjithshëm të bujqëve e jo në interese përsonale ( për dhjetra bujqë ).  Do të përmirësoj kushtet tuaja, do të investojë në pastrimin e lumenjeve për të mos patur në të ardhmën vërshime të arave të mbjellura”, ka thënë kryetari Muharremaj. Bujqit e Suharekës janë ndarë të knaqur me takimin që kanë mbajtur me kryetarin Muharremaj dhe janë zotuar se do të zhvillojnë sektorin e bujqësisë. më shumë...

U bisedua për krijimin e databazës hapsinore për Komunën ë Suharekës
19 janar 2018
IMG_7965.jpgPërfaqësues të GIZ-it gjerman dhe ata të Kompanisë NIRAS, kanë takuar kryetarin e Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj,  drejtoreshën e Drejtorisë për Urbanizëm dhe Planifikim, zsh  Sanije Kuçi  dhe një pjesë të stafit nga kjo drejtori, ku kanë biseduar lidhur me Projektin që po e mbështet GIZ-i: “Planifikimi hapsinor dhe menaxhimi i tokës”. Në kuadër të këtij takimi u fol për krijimin e databazës hapsinore për Komunën e Suharekës, për të cilin projekt Komuna e Suharekës është nënshkruese e memorandumit për krijimin e databazës  hapsinore.  Gjatë takimit u prezentua edhe materjali njoftues: Procesi i ndërtimit dhe funksionalizimit të bazës së të dhënave. Kryetari Muharremaj, ka thënë se do të vazhdojmë të kryejmë punët që na tokojnë sipas memorandumit të nënshkruar nga kryetari i mëprshëm dhe do të jemi pjesë e këtij projekti më shumë...

Kryetari Muharremaj, ora 8.00 ka vizituar SHMP “Avdyl Rama” në Shirokë
19 janar 2018
Kryetari i Komunës së Suharekës,z. Bali Muharremaj i shoqëruar edhe nga drejtori i DKA, z.Remzi Bytyçi, sot e ka filluar punën me vizitën që i ka bërë në ora 8.00 të mëngjesit Shkollës së Mesme Profesionale “Avdyl Rama” në Shirokë. Gjatë kësaj vizite ai ka takuar drejtorin e shkollës Ramë Morina, mësimdhënsit si dhe nxënësit e këtushëm. Kryetari Muharremaj, ka kërkuar që në këtë shkollë peofesionale të ketë më shumë cilësi në arsim, ambientë më të pastër dhe  siguri për nxënësit. Për ti arritur këto kryetari  ka premtuar që do të ndihmojë shkollën, si dhe ka premtuar se do të angazhohet për të siguruar mjete për kabinetin për firma ushtruese në lëndën e ekonomisë. Ndërsa për ambinetin e jashtëm ka thënë se duhet të jetë më i pastër dhe më joshës, të gjelbërohen hapsirat jashtë shkollës.  Kryetari është interesauar edhe për transportin e nxënësve të kësaj shkolle dhe ka kërkuar  që të sigurohet transport për nxënësit. Drejtori i Shkollës, Ramë  Morina, e ka njoftuar kryetarin për kushtet që ka shkolla dhe për numrin e nxënësve.
IMG_7898.jpgIMG_7909.jpg
më shumë...

 

Aplikimi Online

POJATA.PNG

SHIROKE.png
LEJET-NDERTIMORE.png
 

10645296_903059936394422_2705533395593496780_n-(1).jpg

raporti-auditorit-(1).png

untitled-(1).bmp
 


projektet.jpg

 

 


gap.jpg


GAP.bmp
 

 

Numrat e rëndësishëm

Komuna 

(Zyra për marëdhënje me publikun)
 

03820045017

029/271-282

Komuna 
(Zyra e Kryetarit)
029/271-035

Policia 
029/271-024

Zjarrëfiksat 
029/271-119

Shtëpia e shëndetit
029/271-031

Kryqi i kuq
029/271-273

Higjiena
029/271-688

Kek
029/271-083

Stacioni i autobusave
029/271-160

GJENDJA CIVILE A JENI TË KËNAQUR ME SHËRBIMET E GJENDJES CIVILE NË KOMUNËN E SUHAREKËS?
 
371
 
460
[Error loading the WebPart '']
Unable to cast object of type 'ASP.cmswebpartlayouts_e5da8de0_84db_400f_8589_8638d5bad59a_editabletext___kallxo_ascx' to type 'CMS.PortalControls.CMSAbstractWebPart'.