Lajmet   Instituti GAP vlerëson lartë realizimin e premtimeve të kryetarit Sali Asllanaj

Instituti GAP vlerëson lartë realizimin e premtimeve të kryetarit Sali Asllanaj - 16 mars 2017

17353250_1494326093951553_5287783472174641561_n.jpgNë raportin e tij mbi realizimin e premtimeve të kryetarëve të Komunave, të përditësuar më datë 30.12.2016, instituti GAP ka vlerësuar Komunën e Suharëkës si një nga 6 komunat me realizueshmërinë më të madhe të premtimeve zgjedhore. Në këtë raport, janë marrë si kriter 12 premtime madhore nga fusha të ndryshme në interes të qytetarëve si bujqësia, infrastruktura, politikat publike si dhe kultura dhe sporti.

Raporti vlerëson se nga 12 premtime elektorale 6 janë realizuar plotësishtë,ndërsa 6 janë në realizim e sipër.
http://www.komunat.institutigap.org/premtimet/kryetaret/39/Sali%20AsllanajRSS

Sign in