Lajmet   Vazhdohet me inspektimin e punimeve, në fshatin Krushicë e Epërme

Vazhdohet me inspektimin e punimeve, në fshatin Krushicë e Epërme - 13 shtator 2017

Kryetari i Komunës së Suharekës, z.Sali Asllanaj, po vazhdon punën në terren me inspektimin e punimeve të projekteve që po realizohen nëpër mjedise të ndryshme të Komunës. Ai ka inspektuar punimet në fshatin malor Krushicë e Epërme ku ka shikuar për së afërmi  ndërtimin e rrugës “Bafti Kodra” dhe rregullimin e oborrit të shkollës “Naum Veqilharxhi”, në këtë fshat.

99.jpg919.jpg


RSS

Sign in