Lajme

Fshati Dvoran do të bëhet me poligon sportiv
21 korrik 2017
Komuna e Suharekës, përkatsisht Drejtoria për Kulture, Rini, Sport dhe Mërgatë ka vendosur që të rregullojë ambientet e jashtme të disa objekteve shkollore, përkatsisht oborret dhe poligonet sportive, për këtë qëllim janë ndarë mbi 50 mijë euro. Pjesë e këtij Projekti është edhe rregullimi i poligonit sportiv fshatin Dvoran, që gurthemeli iu vendos sot. Kryetari i Komunës së Suharekës, z.Sali Asllanaj bashk me drejtorin e Kulturës z.Nuhi Llugaxhiu, kanë qenë pjesë e këtij manifestimi, ku kryetari Asllanaj ka hudhë lopatën e parë me materjal ndërtimorë dhe ka uruar twe rinjt e këtushëm. Kryetari Asllanaj, me këtë rast ka takuar edhe banorët e Dvoranit, ka biseduar me ata dhe është interesuar se si po jetohet në këtë vend malor. Kryetari Asllanaj, ka qënë i mirëpritur edhe në një familje gurbetqarësh. Ai ka vizituar familjën e Halil Bajselmanit, i cili kishte ardhur për pushime.
IMG_2801.jpgIMG_2791.jpg
më shumë...

U mbajt takimi i koordinimit lokal për siguri
21 korrik 2017
20170721_093225.jpgNë takimin e rregullt të koordinimit lokal për siguri, sot u fol për angazhimet dhe aktivitetet që po bënë Komuna e Suharekës, ku u tha se gjatë javës u mbajt Ekspozita e grurit dhe janë shpallë fermerët më të mire, pastaj në fshatin Stravuqinë ka filluar rregullimi i poligonit sportive në shkollën e fshatit, u fol edhe për takimet e nenkryetarit Kuçi me përfaqsues të CIMIK-ut ku u bisedua për zhvillimet aktuale në Komunë, si dhe u fol për aktivitetet e kryetarit Asllanaj, inspektimet që po jua bënë projekteve në realizim dhe takimet që po I bënë me qytetarë. Ndërsa për gjendjën e sigurisë ka raportuar Vehbi Bytyçi, toger i policisë së Kosovës dhe shef i sektorit të hetimeve. Bytyçi ka thënë se gjatë javës kanë ndodhur këto raste: 3 vjedhje, 1 dhunë familjare, dy dëmtime të pronës dhe ka fol për rastin e Tërrnjës ku janë plagosur 4 përsona, njëri prej të cilëve është në gjendje të rend. Ky rast ka ndodhur gjatë një ahengu familjar, kur është gjuajtur me armë. Policia ka arrestuar dy persona të dyshimtë dhe ka konfiskuar dy armë. më shumë...

Agjenda e aktiviteteve për Ditët e diasporës
21 korrik 2017
20140121_1634182069965954_7699864064872728739_n.jpgPër më shumë rreth agjendës kliko linkun;
https://web.facebook.com/SuharekaKomuna/photos/a.414576941926479.114773.389843701066470/1634182069965954/?type=3
më shumë...

Gjatë pushimeve verore, vazhdojnë renovimet në shkolla
20 korrik 2017
IMG_2310---Copy.jpgMe qëllim të rregullimit, permiresimit dhe krijimit të kushteve sa më të mira për zhvillimin e procesit mësimor, në disa nga shkollat e komunës sonë sipas kërkesave dhe nevoja urgjente, aktualisht janë duke u realizuar punime me qëllim të evitimit të disa defekteve të paraqitura gjatë vitit mësimor, rregullimit të infrstrukturës shkollore si dhe disa ndërhyrjeve të domosdoshme në disa shkolla . Kryetari i Komunës z. Sali Asllanaj, ka inspektuar meremetimin e çatisë në ShFMU "Hasan Prishtina" në Semetisht, ndërsa gjatë tri ditëve të kaluara përfshirë dhe ditën e sotme, edhe drejtori i Drejtorisë së arsimit Z. Sherif Berisha ka inspektuar punimet e ndërtimit të kalldajës në SHFMU “Hasan Prishtina” – Semetisht, pastaj ndërtimin e depos së druve në Semetisht, Sallagrazhdë, Studenqan, Javor dhe lagjen e Sopajve. Poashtu është duke vazhduar lyerja e shkollave në Sopijë, Savrovë, Greiqec dhe Dragaqinë, punimi i kulmit të shkollës në SHFMU “Naum Veqilharxhi” ne Mohlan dhe SHFMU “ Hasan Prishtina”- Semetisht.Drejtori ka vizituar edhe punimet e verandës në SHFMU “Shkëndija” dhe renovimet e nyjeve sanitare në Samadraxhë, Reshtan dhe Greikoc me q`rast ka shpreh interesimin që punuimet të kryhen në afatin e paraparë dhe me cilësi të lartë. më shumë...

Qytetarët të interësuar për tu takuar me kryetarin Asllanaj
20 korrik 2017
IMG_2773.jpgEdhe sot si zakonisht të enjteve, kryetari i  Komunës së Suharekës, z.Sali Asllanaj, ka takuar qytetarët  që kanë shprehë kërkesë për tu takuar me të. Fillimisht kryetari Asllanaj, ka takuar një delegacion të fshatit Reqan, kurse më pas ka vazhduar me qytetarë tjerë të cilët edhe sot ishin një numër i konsiderueshëm i tyre. Takimet me qytetarë janë mënyra më e mirë e mundshme e bisedës së lirë  mes të parit të komunës dhe qytetarëve. Ata haptas shprehin kërkesat dhe problemet e tyre para kryetarit, ndërsa kryetari  Asllanaj, mundohet që tu  bëj  zgjidhje, kuptohet në bazë të mundësive që ka Komuna. Kjo metodë e komunikimit dhe bashkëpunimit kryetar-qytetarë do të vazhdojë edhe te enjteve tjera dhe ate duke filluar nga ora 14,oo. më shumë...

 

Aplikimi Online

POJATA.PNG

SHIROKE.png
LEJET-NDERTIMORE.png
 

10645296_903059936394422_2705533395593496780_n-(1).jpg

raporti-auditorit-(1).png

untitled-(1).bmp
 


projektet.jpg

 

 


gap.jpg


GAP.bmp
 

 

Numrat e rëndësishëm

Komuna 

(Zyra për marëdhënje me publikun)
 

03820045017

029/271-282

Komuna 
(Zyra e Kryetarit)
029/271-035

Policia 
029/271-024

Zjarrëfiksat 
029/271-119

Shtëpia e shëndetit
029/271-031

Kryqi i kuq
029/271-273

Higjiena
029/271-688

Kek
029/271-083

Stacioni i autobusave
029/271-160

GJENDJA CIVILE A JENI TË KËNAQUR ME SHËRBIMET E GJENDJES CIVILE NË KOMUNËN E SUHAREKËS?
 
344
 
423
[Error loading the WebPart '']
Unable to cast object of type 'ASP.cmswebpartlayouts_e5da8de0_84db_400f_8589_8638d5bad59a_editabletext___kallxo_ascx' to type 'CMS.PortalControls.CMSAbstractWebPart'.