Mirë se vini në Viti


Të nderuar vizitor,  Web-faqja zyrtare e Komunës së Vitisë vazhdon të jetë një dritare informative për qytetarët, ndonëse tani me një version më efektiv, ku ju ofron mundësin të informoheni me zhvillimet komunale e po ashtu edhe të ju ofroj shërbimet e nevojshme.

 

      
 
Fillimi
Komuna
Kuvendi
Shërbimet
Qyteti
Projektet
Lajmet
Shpalljet
Prokurimi
FAQ
 


 


Plani i Mobilitetit të Qëndrueshëm për Komunën e Vitisëmë shumë...


Raporti për Funksionimin e Komunave të Republikës së Kosovës  më shumë...


RAPORTI AUDITIMIT
Raporti i Auditorit të Përgjithshëm për Komunën e Vitisë për vitin 2013 më shumë... 


Strategjia Komunale për personat me aftësi të kufizuara (2015-2018) më shumë...


Strategjia pёr Informim dhe Komunikim e Komunёs sё Vitisё 2016-2018 më shumë...


Udhëzues për Biznes dhe Investime në Viti - më shumë...

A Business and Investment Guide for Viti - read more...


 Të Drejtat Gjuhësore në Kosovë


Ueb-faqja e Zyres së Komisionerit për Gjuhët më shumë... 


Të drejtat e përdorimit të gjuhëve zyrtare më shumë...


Rrugët e qytetit  të Vitisë
      Kontakto Komunën 

    0280/381-647
        prej orës 08:00-16:00

Kontakto Komunën

Njoftim


NJOFTIM NGA ZYRA E TATIMIT NË PRONË

Njoftojmë tatimpaguesit se Ministria e Financave nga data 1 Mars tatimpaguesve ua mundëson marrjen (shtypjen) e faturës, përcjelljen e gjendjes, si dhe bërjen e pagesës së tatimit në postë apo në bankë. Përveç kësaj, numri UNIREF në faturë ua mundëson tatimpaguesve që ta kryejnë pagesën edhe përmes sistemit bankar, e-banking. Kusht është futja e të dhënave personale në regjistrin e tatimit në pronë siç janë: emri, mbiemri dhe numri personal.
Për t’u qasur në shërbimin elektronik, tatimpaguesit duhet të vizitojnë ueb faqen zyrtare të DTP-së: https://fatura.tatimineprone-rks.org/
 

NJOFTIM NGA ZYRA E TATIMIT NË PRONË PËR FALJEN E BORXHEVE

Në zbatim të Ligjit nr. 05/L-043 për Faljen e Borxheve Publike, Komuna e Vitisë bën publikimin e  listave  të personave fizik dhe juridik, të cilët duke ju nënshtruar ligjit mund të përfitojnë nga falja e borxheve publike (tatimi në pronë) për periudhën deri më 31 dhjetor 2008. Listat janë të publikuara në faqen zyrtare të Komunës dhe në ndërtesën e tatimit në pronë. Listat pasqyrojnë gjendjen e të dhënave deri me dt. 01 Tetor 2015. 

 Për më rreth këtij njoftimi si dhe të listave për falje të borxheve kliko: më shumë...

 

Lajme


Kryetari Haliti priti në takim drejtorin ekzekutiv të Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale
21 tetor 2016
Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur sot në takim Besnik Tahirin, drejtor ekzekutiv i Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale. Gjatë këtij takimi ata kanë biseduar rreth qeverisjes lokale dhe zhvillimit e gjithmbarshme në komunën e Vitisë. Kryetari Haliti e njoftoj atë për punën e bërë të institucioneve komunale të Vitisë, në bashkëpunim me nivelin qendror dhe donatorët. Kurse Besnik Tahiri, tha se ky institut po monitoron edhe punën e Komunës së Vitisë duke përgëzuar kryetarin Haliti për siç e tha ai punën e mirë që po bëhet në Viti. Gjatë këtij takim ai i ka dorëzuar kryetarit Haliti edhe “Mujorin e Komunave “ që është buletini i parë i këtij lloji si një pasqyrim i ngjarjeve dhe aktiviteteve që ndodhin në dhe përreth Komunave të Kosovës. Në këtë buletin pasqyrohen në mënyrë kronologjike aktivitetet e komunave për muajin shtatorit të këtij viti.
më shumë...

Kryetari Haliti priti në takim kryetarin e komunës Edirne të Turqisë
21 tetor 2016
Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor ka pritur sot në takim Recep Gürkan, kryetar i komunës Edirne të Turqisë. Gjatë këtij takimi ata kanë njoftuar njëri tjetrin mbi zhvillimet e gjithmbarshme në këto dy komuna por kanë biseduar edhe për mundësin e bashkëpunimit në mes tyre. Përndryshe pas takimit ai i shoqëruar nga Drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit, Qahil Sinani dhe të tjerë kanë vizituar edhe fshatin Ballancë të Vitisë, konkretisht objektin shkollor të këtij fshati pasi që Kryetari i Edirnës tha se familja e tij ka prejardhje nga ky fshat.
më shumë...

Kryetari Haliti priti në takim shenjëtarin vitias, Drilon Ibrahimi
21 tetor 2016
Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport, Kaltrina Sylejmani kanë pritur sot në takim shenjëtarin e njohur vitias, Drilon Ibrahimi. Ibrahimi e njoftoj kryetarin Haliti mbi aktivitetin e tij në garat e shenjëtarisë dhe bëri me dije se në Kampionatin e fundit ai ka fituar vendin e parë me pushkë ajrore në distancën 10 metra me gjithsej 564 rrathë. Gjatë këtij takimi kryetari Haliti, e përgëzoj atë për suksesin e arritur, duke potencuar se Komuna e Vitisë dhe DKRS-ja janë të interesuar të mbështesin sportistet vitias dhe në këtë rast edhe shenjëtarin, Drilon Ibrahimi. Përndryshe vetëm gjatë këtij viti Ibrahimi ka arritur të thye 3 rekordet e tij, kurse gjatë vitit në vijim ai thotë se do të marrë pjesë në garat jashtë vendit.
më shumë...

Shoqata e auto taksive “Taxi” në Viti nderon kryetarin Haliti me mirënjohje
21 tetor 2016
 Në shenjë falënderimi për angazhimin dhe kontributin që pronarëve të auto taksive të ju ofroj kushte më të mira për punë, shot Shoqata e auto transportuesve “Taxi” në Viti, ka nderuar me mirënjohje kryetarin e komunës Sokol Halitin. 
më shumë...

 

Komuna Online

DSC03291.JPG

  Kryetari i Komunës

z. Sokol Haliti 

 


   Buxheti i Komunës së Vitisë


 Nëse keni bërë kërkesë për dokumentet e Republikës së Kosovës) dhe prisni konfirmimin se dokumenti juaj është gati 
document_list.png