Lajmet   Kryetari Haliti priti anëtarët e Ansamblit “Kemajl Azizi” pas kthimit nga Festivali i folklorit në V

2017-09-13

Kryetari Haliti priti anëtarët e Ansamblit “Kemajl Azizi” pas kthimit nga Festivali i folklorit në Varna të Bullgarisë
Kryetari i komunës së Vitisë  Sokol Haliti, ka pritur sot në një takim udhëheqësit dhe anëtarët e Ansamblit të këngëve dhe valleve “Kemajl Azizi”, të cilët morrin pjesë në Festivalin  Internacional të Folklorit në Varna të Bullgarisë.  
Me këtë rast kryetari Haliti ka theksuar se prezantimi i vlerave kulturore dhe traditës nga ana e Ansamblit Kemajl Azizi’, pos  që po prezanton Vitinë në këso ngjarjesh të rëndësishme, gjithashtu edhe  paraqet  një performancë të shkëlqyeshme në prezantimin e vlerave të etnosit tonë kulturor shqiptar. Ai ka shtuar se Institucionet komunale do të vazhdojnë mbështetjen e aktiviteteve kulturore e sportive në këtë komunë. Ndërkaq Milot Lala drejtor i Kulturës Rinisë dhe Sportit, ka falënderuar udhëheqësit dhe anëtarët e këtij ansambli për paraqitjen e denjë në Festivalin internacional të folklorit në Varna të Bullgarisë. Edhe kryetari i Ansamblit “Kemajl Azizi” Arsim Abazi, ka falënderuar Institucionet komunale për mbështetjen e vazhdueshme që po i jep këtij ansambli, duke mundësuar edhe pjesëmarrjen në Festivale të ndryshme si brenda, ashtu edhe jashtë vendit.  

 

Sign in