Welcome to Prishtina

Sign in Register


Faqja e Prishtinës do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

untitled.bmp
 
Aid Management Platform
                (AMP)

__________________________

Contact the municipality
telefon-fiks.jpg
 
Central: 038/ 230 900


Lajme

Anons 2  (12.12.2009 00:00:00)

Reported all Auto-Taxi companies and holders of individual permits for the conduct of activities Auto-Taxi, in the municipality of Pristina, that since December 7 th until December 31 of applying the Directorate of Economics and Finance, for the rest of the permits. Anons 3  (12.12.2009 00:00:00)

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, me bashkëpunëtorë dhe më përfaqësuesit e DataProgNet-it, sot, në orën 12:00, do të bëjnë prezantimin e web faqen e re të Prishtinës.

 

Anons 1  (09.12.2009 00:00:00)

Mayor of Pristina, Isa Mustafa, today attended the inauguration of the Annex-object of primary school "Ismail Qemajli" neighborhood "Hill of the Sun" in Pristina.
Anons 2 | 12.12.2009
Reported all Auto-Taxi companies and holders of individual permits for the conduct of activities Auto-Taxi, in the municipality of Pristina, that since December 7 th until December 31 of applying the Directorate of Economics and Finance, for the rest of the permits.
Anons 3 | 12.12.2009

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, me bashkëpunëtorë dhe më përfaqësuesit e DataProgNet-it, sot, në orën 12:00, do të bëjnë prezantimin e web faqen e re të Prishtinës.

 

Anons 1 | 09.12.2009
Mayor of Pristina, Isa Mustafa, today attended the inauguration of the Annex-object of primary school "Ismail Qemajli" neighborhood "Hill of the Sun" in Pristina.
 

Tema


   
        rregulloret-(1).jpg 
                     Pravilnik