Mirë se vini në ueb faqen zyrtare të Komunës së Vushtrrisë

Një prej segmenteve të rëndësishëm të administrimit të pushtetit lokal pa dyshim se është transparenca dhe ofrimi i informacioneve të nevojshme qytetarëve dhe gjithë institucioneve që kanë të bëjnë me administratën lokale. Duke qenë koherent me trendët më bashkëkohore të komunikimit, me qëllim që qytetarit ti ofrohen sa më shumë informata, në këtë ueb faqe do të gjeni informacione dhe dokumente të shumta për Komunën s Vushtrrisë si dhe punën e Kuvendit Komunal dhe organeve tjera të administratës Komunale.

  Facebook       Twiter       Google +      Youtube

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .
 

Historiku

Vushtrria ose Vicianumi siç është quajtur përpara sipas emrit të vjetër ilir, është lokalitet antik, që daton qysh nga mesjeta, edhe para Perandorisë Romake, përkatësisht që nga koha e dardanëve. Viciana në fund të shekullit I para l. K. pushtohet nga Perandoria Romake. Gjatë periudhës së pushtimit romak (I–V) Viciana kishte arritur një zhvillim të konsiderueshëm ekonomik dhe kulturor.   lexo më shumë >>

Lajme

Njoftim-Përfaqësuesit e Institucionit të Avokatit të Popullit mbajnë takime të rregullta mujore me qytetarët
26 maj 2017
Përfaqësuesit e Institucionit të Avokatit të Popullit mbajnë takime të rregullta mujore me qytetarët në komunat e Kosovës. Në këto takime qytetarët mund të parashtrojnë ankesat dhe të bisedojnë për shkeljet eventuale apo t'i drejtohen për këshilla, në rast të shkeljes së të drejtave të njeriut nga autoritetet publike.

Njoftohen të interesuarit se  më 29 maj 2017, në Vushtrri, mund të takojnë përfaqësuesit e Institucionit të Avokatit të Popullit.

Takimi me qytetarët do të mbahet në objektin e Komunës së Vushtrrisë, duke filluar nga ora 10:00.

 Për informata shtesë:
                                   Zyra qendrore në Prishtinë: 038 223 782
                                   Zyra rajonale në Mitrovicë: 028 530 138
                                   E-mail: info@ombudspersonkosovo.org
më shumë...

Nënkryetari Perçuku priti ambasadorin norvegjez Sjaastad
23 maj 2017

Hapet ekspozita lidhur me vlerësimin preliminar të parcelave
23 maj 2017
Dje në hapsirat e Sallës së Kuvendit komunal është hapur ekspozita lidhur me vlerësimin preliminar të parcelave Në ekspozitë do të mund të shihen hartat e zonave preliminare të vlerësimit dhe informata se si bëhet vlerësimi i tokës. Për gjatë gjithë ekspozitës, qytetarët mund të shohin zonat preliminare të vlerësimit dhe nivelet e vlerave. Gjithashtu qytetarët mund të llogaritin vlerën preliminare të parcelës së tyre.
Ekspozita  zgjatë deri më 21 qershor 2017 dhe mund të vizitohet çdo ditë në hapsirat e Salles së Kuvendit komunal në Vushtrri.

më shumë...

 
 

Hyrja


Aplikimi Online


Të drejtat për mbrojtjen e të dhënave personale
raporto-ankesen.PNG 

kallxo.com

Lajmet e fundit

Manifestime kulturore


DitetHasanPrishtina.jpg