Lajmet   Ftesë për pjesëmarrje në takim për zgjedhjen e Këshillave të lagjeve “Kalaja” dhe “Dardania”

Ftesë për pjesëmarrje në takim për zgjedhjen e Këshillave të lagjeve “Kalaja” dhe “Dardania” - 09 gusht 2017

 Ftojmë qytetarët e Vushtrrisë, të dy lagjeve urbane të qytetit, që të marrin pjesë në takimet për zgjedhjen e Këshillave të lagjeve.

Takimi për zgjedhjen e Këshillit të lagjes urbane “Kalaja”

Data: 17 gusht 2017

Vendi: Salla e Kuvendit Komunal në ndërtesën e Komunës.

Takimi fillon prej orës: 17:00

 

Takimi për zgjedhjen e Këshillit të lagjes urbane “Dardania”

Data: 17 gusht 2017

Vendi: Salla e Kuvendit Komunal në ndërtesën e Komunës.

Takimi fillon prej orës: 19:00

 

Ju mirëpresim 


RSSShpërndaje në Facebook

Sign in